pátek 24. února 2017

Catrice Prime and fine pudr

Ahoj, dneska spolu mrkneme na takovou rychlorecenzi tohohle legendárního pudru od Catrice. Každá správná makeup milovnice asi tenhle pudr zná, jelikož kolem roku 2013 zažil neskutečný boom mezi bloggerkami. Já jsem ale objevila Ameriku až teď, a musím říct, že pro mě to žádný velký úžasný objev nebyl. Doteď jsem byla věrná svému Stay matte pudru, se kterým jsem stále spokojená, jenom mám pořád potřebu zkoušet něco nového. Hrozně jsem chtěla NYX HD finishing pudr, naprostou legendu, který je ale neustále vyprodaný (existuje ten pudr vůbec? O.o), a tak jsem hledala a rozhodla se zakoupit právě tenhle matující transparentní pudr od Catrice.


Obal
Obal pudru je moc povedený. Má velké zrcátko, které skvěle postačí na přepudrování celého obličeje. Dobře se zaklapává, a krásně drží, neotvírá se.

Obsah
Pudr nemá klasickou bílou barvu jak to u transparentních pudru bývá, ale lehce nabéžovělou, která skvěle splyne s vaší pletí. V balení je 9 g produktu, a myslím, že vydrží poměrně dlouhou dobu. Podle výrobce obsahuje vitamin A a E, což rozhodně hodnotím kladně. ALE!
Moje pleť je smíšená, klasicky mastná v T zóně. Nejsem ale zvyklá mít alespoň do oběda mastný obličej, a muset se chodit přepudrovat. Tahle legenda mi tedy moc dlouhodobý matný efekt nezaručí, i když první finish je moc hezký a příjemný. Navíc, pokud někdo znáte makeup All matt od Catrice, který má typickou vůni, tak tuhle vůni lze ucítit i v pudru. Naštěstí na obličeji se vůně dlouho nedrží.

Pokud nemáte hodně se mastící obličej, pudr bych rozhodně mohla doporučit. Pokud to ale není váš případ, možná hledejte ještě trochu dál, na něco s trošku dlouhodobějším efektem. Je ale taky možné, že vám pudr bude skvěle sloužit jako většině světa, a jenom já jsem nějaká výjimka.

+ barva
+ bytelný a hezký obal

- malá výdrž
- silná vůně

Jaký je váš oblíbený produkt od Catrice?

14 komentářů:

  1. Od Catrice nemám momentálne asi nič, ale v minulosti som od nich zopár produktov mala a myslím, že som bola v celku spokojná. U tohto produktu sa mi páči obal, ten vyzerá naozaj pekne. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. já od nich ještě nic nezkusila. nějak mě to neláká :(

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si značku Catrice poslední dobou úplně naprosto zamilovala, jejich korektory jsou neskutečný :) Ale mám moc ráda i bázi pod make-up, samotný make-up a teď jsem nově začala používat i jejich pudr, ne teda přímo tento konkrétní, ale trošku jinačí a jsem s ním možná i o trošku víc spokojená než s tím od Rimmelu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. mne sa často mastí nos a v priebehu dňa sa prepúdrujem dosť krát,a ešte som nenašla púder, ktorý by mi vydržal celý deň matný, takže už si na to nejak ani nepotrpím a zmierila som sa s tým, že sa musím prepúdrovávať :) inak Catrice ako značku mám rada, napríklad ich paletky, alebo laky a rúže z kolekcie Victorian Poetry :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. mám linky na oči som si pred nedávnom kupila a možem povedať ze som s nou velmi spokojná hlavne preto lebo mi dlho vydrži nie ako ostatne ze v polke dna ppozriem na očo a uz rozmazana a vyzeram akokeby som revala :D , takže za mna ano a ked budem mat moznost nieco ine si kupit od tejto znacky tak určite ano len cakam kym mi dojdu produkty :D

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. O pudru slyším poprvé, asi mě teprve to objevení "Ameriky" čeká. Já mám od této značky konturovací paletku.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Já si teď od Catrice koupila opěvovaný tekutý korektor, zrovna jsem měla štěstí na odstín 01 Ivory, tak jsem po něm hned chňapla. A ségra už tuhého korektoru v kalíšku spotřebovala nejmíň 3 balení, jak si ho pochvaluje :). Je super, že tento pudr má zrcátko. Já mám teď oblíbený pudr od Rimmel a Maybelline

    OdpovědětVymazat
  8. Od Catrice miluji jejich korektory ♥ Teď už 14 dní sháním HD liquid makeup právě od této značky, byla jsem dokonce ve 2 městech, ale nejsvětlejší odstín je neustále vyprodaný a mě už to začíná lézt na nervy. S tímto pudrem zkušenost nemám, naopak mám ráda Stay Matte :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  9. Tento pudr jsem ještě neměla, až tak mastnou pleť nemám, takže by mi možná i vyhovoval. Od Catrice mám velmi ráda jejich korektory. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Můj pudr od UMY mi dochází, a tak jsem právě myslela, že ho vyměním za tento, ale mám mastnější pleť a po přečtení tvého článku váhám. :/ Myslíš, že by jsi mi mohla nějaký doporučit?

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem určitě spokojená s Rimmel stay matte, ale třeba by ti sedl i tento, těžko říct, jen mně nějak dobře nedělá :(

      Vymazat
    2. Dobře. Děkuji moc. ♥

      Vymazat
  11. ja od nich používam hlavne laky a špirálky :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nejraději od Catrice mám HD makeup, je fakt bomba. A co se týče těch pudrů, tak mám nejradši fixační pudr z Avonu, dobře zafixuje, že makeup drží po celý den, jak "přikovaný" + zmatňuje (mám smíšenou až mastnou pleť a když se ráno přepudruju, tak mám až do večera klid)

    http://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)