neděle 26. února 2017

Ebay & Ali tipy #2: Štětce z Aliexpressu


Ahoj všem!
Tak už podruhé spolu mrkneme na nějaký tip z asijských eshopu, a tentokrát to budou moje milované štětce :) Štětce se inspirují řadou bold metals od Real techniques, nicméně podobnost jak ve vzhledu, tak v kvalitě já soudit nemůžu, protože originál doma nemám. Štětce zakoupíte TU i v jiných barevných možnostech.

Jako první bych se určitě vrhla na kvalitu zpracování. Rukojeť je jenom z lehkého plastu, a předpokládám, že někdy vypadne a bude nutno ji přilepit, což mi ale v ničem nevadí, s tím se u štětců za takovouhle cenu počítá :) Chlupy jsou naprosto skvělé, syntetické, měkké a dostatečně husté. S některými štětci jsem spokojená víc, s některými míň, ale to hlavně díky jejich využití. Už jsem je i prala, a chlupy drží na svém místě.




Jako první jsou tady moji největší dva oblíbenci. Štětec na konturování, který je tvrdý tak akorát, a naprosto mi vyhovuje. Druhým oblíbencem je ideálně malý štětec na tvářenku, který mi krásně vykreslí prostor od jablíčka nahoru. Oba štětce jsou krásně husté a jemné.


Pak přichází dva štětce, s kterými si trošku nevím rady. Velký štětec na pudr je na mě moc měkký, já mám radši své štětce na pudry trošku tvrdší, ale takovýhle problém mám i s klasickým štětcem na pudr od RT... No a ten trojúhelníkový štětec absolutně netuším na co má být :D Na makeup je moc měkký, a hodí se mi akorát tak na masku, no babo raď?

A štětce na oči (resp. oční okolí) jsem si taky zamilovala. Hlavně ten první, který se hodí naprosto na vše, a mně hrozně sedí do záhybu. Druhý štětec je poměrně velký, a je dobrý na zapracování korektoru v oblasti očí. A štětci na obočí taky není co vytknout, jen je celkem malý, a někdo by si asi s takhle malým štětcem nevystačil :)


Musím říct, že mně štětce naprosto nadchly. Za tu cenu navíc nebudu tak smutná, když se mi některé štětce zničí.

Jaké štětce nejraději kupujete vy?

P.S.: Tady ještě fotka trojúhelníkového štětce, na co to sakra je? :D


24 komentářů:

  1. Teda, teď jsi mě docela navnadila na to si je koupit :D Potřebovala bych takovou sadu, u které mě nebude mrzet, když se zničí :) Jinak na co je ten zajímavej štětec, to ti nepovím :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám štětce od Zoevy a jsem s nimi fakt spokojená.. Štětce z ebay apod. jsem ještě nezkoušela a ani to nemám zapotřebí :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. Není ten štětec na bronzer? Jen hádám, ve štětcích nejsem zrovna moc zběhlá. Používám jen na bronzer a jeden na stíny. Make-up totiž nepoužívám a na pudr mám houbičku. Vše z ebaye :D
    www.gingernika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juchů, další ebay milovník :D Já vůbec nevím, to mi přijde že ne, asi se s nim budu jen tak hladit jak je příjemnej, nebo nevim :D

      Vymazat
  4. Taky nakupuji štětce na Ali. V podstatě už skoro všechny kosmetické pomůcky nakupuji tam. :-D Vyjde to o dost levněji. A na co ten podivný štětec je ti bohužel nepovím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. to teda netuším na čo by mohol byť :D , mne sa moc páčia všetky takéto štetčeky, ale v reály používam jeden na puder+ líčka, takže by som ich nevyužila.

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám taktiež štetce z Ebayu, mám originál Jessup štetce a za tú cenu sú skvelé, síce nie všetky, ale väčšina áno :) Zatiaľ sa mi žiadny nezničil, a ani z nich nevypadávajú štetiny :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovědětVymazat
  7. Na první pohled vypadají štětce dobře a kvalitně. Já mám sadu od BH cosmetics a po měsíci jsem bohužel musela dva vyhodit, protože mi skoro vypadaly, ostatní na stíny jsou ale super :-) nahradila jsem je zatím těmi od Freedomu z Teta drogerie, tak snad vydrží :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přijde mi co jsem tak četla, že ty bh cosmetics asi budou tak na urovni ali, možná i horší :/ ale freedom můžu doporučit :)

      Vymazat
  8. Já bych ten trojúhelníkový štětec zkusila na konturování nebo na rozjasňovač :) moc se mi štětce líbí, já mám nejvíc štětců doma právě z Aliepxressu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkusila jsem ten rozjasňovač, a není to tak marný :O

      Vymazat
  9. Štětce vypadají dobře, už jsem taky přemýšlela, že bych si z ali nějaké pořídila. Zatím mám jen zkušenost se stíny a štětečkem na obočí z Wish a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase nemám zkušenost s Wish, ale štětce můžu určitě doporučit :)

      Vymazat
  10. Zrovna nějaké štětce potřebuji a dle tvé recenze bych se tyto nebála pořídit. Já mám už dlouho jednu sadu z Ebay, ale už bych je měla vyhodit. Mám je asi 4 roky a jsou takový hrubší ty štětinky. Koupila jsem si ale dva jiné. Od Bourjois na make-up a ten je super a pak od Flormaru na tvářenku a je krásně heboučký. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  11. tieto metalické som mala tiež, no časom sa mi úplne ošúpali, ako som ich prala tak asi to postriebrenie sa nemalo rado s vodou :(
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je určitě možný, žádná velká kvalita ta rukojeť nebude, jen lehký plast :)

      Vymazat
  12. Zajímavé štětce. Musím se přiznat, že já mám doma jen jeden a ani nevím k čemu má původně být :D Každopádně já ho používám na rozetření korektoru :D

    OdpovědětVymazat
  13. Štětce vypadají zajímavě. Myslím si, že štětce z Alliexpresu jsou super pro lidi, kteří se v makeupu tolik nevyžívají a nechtějí utrácet tolik peněz za kosmetiku. Což já vážně nejsem, ale tak proč ne. :D

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi věř, že já za kosmetiku jsem schopná utratit taky spoustu peněz :D ale kupodivu tyhle štětce jsou fakt kvalitní, mám i štětce "značkové" a teda s některými jsem spokojená i míň. Občas nestačím zírat co je na ali za kvalitní věci za tak nízké ceny!

      Vymazat
  14. Tuhle sady mám zrovna na ali v košíku :-), jinak štětce na ali mi přijdou fajn, navíc za ty peníze :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Štetcu sú super, len niekedy môžeš natrafiť na nepríjemnú materiál (ktovie z čoho vyrobený), ale tiež mám podobnú sadu v bledoružovkastej farbe a sú super!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)