úterý 21. února 2017

Kosmetika E style


Ahoj, zdravím všechny už u čtvrtého článku na mém blogu!
Mám hroznou radost, že jste se rozhodli moji stránku navštívit, a snad toho ještě nelitujete... :D Dnes tu mám pro vás připravenou malou recenzi na produkty E style, které jsem si kupovala zhruba před měsícem na oficiálním e-shopu chriscosmetics.cz. Myslím, že všichni tuhle značku znají, především jejich perfect harmony paletky, na jejichž jednu zástupkyni se dneska podíváme. Ale teď už bez okecávek jdeme na to!


Jako první tady mám slavnou paletku Perfect harmony palette, kterou nyní seženete za 299 Kč tu. Moje paletka je konkrétně v nejprodávanějším odstínu 01 Natural, ale seženete paletky i vy, kteří rádi s barvami experimentujete.

Obal
Obal je podle mě super. Jednoduchý, nic přeplácaného, obsahuje i zrcátko (které já ale upřímně u žádné paletky moc nepoužívám, ale hodí se vždycky), a co oceňuju nejvíc, neobsahuje žádný hrozný aplikátorek, který akorát musím vyhodit. Nicméně místo na štětec tam je, kam si podle výrobce máme dát náš oblíbený štětec. Mně se tam bohužel žádný můj nevejde, ale nápad je to dobrý. Paletka krásně drží, neotvírá se, ale není to porod pokoušet se jí otevřít. Stíny jsou velké, a krásně se s nimi pracuje.

Obsah
Ano, paletka je opravdu hodně, hodně pigmentovaná. Stačí jednou štětec zabořit, a již máte nabráno na celé víčko. Ale! Stíny strašně moc práší. Pro mne tohle překážka není, štětec holt oklepu, ale zápor paletky to je. Samozřejmě, že se to dá při tak velké pigmentaci očekávat, jenom je lepší na to upozornit, ať víte do čeho jdete. Stíny jsou měkkoučké, a krásně se s nimi pracuje, naprosto lehce se rozmazávají. I bez báze mají dlouhou výdrž, které nemůžu nic vytknout. Barevnou kombinací je naprosto skvělá, obsahuje jak světlý stín (který je opravdu skvěle pigmentovaný) pod obočí, nebo do koutku oka, tak stín do záhybu, a pak i stíny tmavší. Všechny stíny až na předposlední jsou matné, u předposledního si můžeme všimnou lehkého obsahu třpytek.

Celkově nemůžu paletce nic pro mě závratného vytknout. Velmi jsem si ji oblíbila, a mohu ji všem jenom doporučit.



V mé sbírce se dále nachází i dva monostíny, a to ze dvou různých kolekcí.
Matt touch eye shadow, odstín 06 Bamboo: Tenhle stín můžeme v podstatě najít už ve výše zmiňované paletce. Je to stín, který by měl mít doma každý, jelikož se hodí skvěle do záhybu oka jako základní stín. Pigmentace i výdrž stínu je skvělá, jen nemohu posoudit, jak by na tom byly jiné, výraznější barvy z této řady.
Wet & Dry shiny eye shadow, 01 Moonlight: Tak tenhle stín mě uchvátil nejvíce, to je prosím naprostá pecka! Nemůžu mluvit za jiné zástupce z téhle řady, ale toto.. Stín jsem aplikovala pouze nasucho, nevím jak by se choval při mokré variantě nanášení, ale takto se chová naprosto skvěle. Je božsky pigmentovaný, a vydrží skoro celý den. Podle mě je hrozný problém najít takhle dobře pigmentovaný bílý stín, a to se E style povedlo v matné i třpytivé variantě. Mám doma i stíny dražší, a musím říct, že tomuhle se naprosto nevyrovnají.

Každý monostín stojí 99 Kč.



Jako poslední tady mám pro mě celkem velké zklamání, a to konturku, na kterou jsem se dost těšila. Tuhle konturku seženete jen za 82 Kč, a tahle konkrétně je v odstínu Frosty Mauve. Ale! Já netuším co s tou konturkou dělám, ale její obsah se mi pokaždé když s ní chci malovat ulomí a udrolí. Když ji chci nanést na celé rty, tak udělá šílené fleky, a vůbec se mi s ní nepracuje dobře. Nevím, jestli je to mnou špatnou manipulací, nebo konturkou samo o sobě, nicméně za mě toto spíše ne.

Na E style kosmetiku jsem se velmi těšila, a také nezklamala, až na konturku. Stíny jsou skvělé, a používám je téměř každý den. Do hodnocení zahrnu pouze stíny, protože ke konturce se ani nemůžu pořádně vyjádřit.

+ pigmentace
+ cena
+ praktické balení
+ skvělý výběr barev

- prášivost

A co vy, znáte kosmetiku E style? Máte nějaký svůj nejoblíbenější kousek od této značky?




15 komentářů:

  1. Značku kosmetiky poznám, ale ještě jsem od nich moc výrobků nezkoušela. Mé oblíbené paletky na oči jsou od značky Makeup revolution. To, co ti dělá konturka, tak s tím jsem se ještě nesetkala. Jinak věřím, že to může být kvalitní kosmetika. Už jsem na ni četla spousty kladných recenzí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som zatiaľ skúsila lícenku a tá je skvelá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný článek :) tuhle značku znám a líbí se mi jejich paletky, ale zatím jsem od nich nic nevyzkoušela, tahle pletka je krásná, ale já mám doma těto klasických stínů docela dost, takže bych asi šla spíš do nějaké barevnější varianty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Aj ja som už o tejto značke počula, ale ešte som od nich nič nevyskúšala. inak to vyzera super :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka je o to pre mňa zaujímavejšia, že keď píšeš, že sú odtiene matné, vidím tam využitie aj ako paletka farieb na obočie, vyzerá to super! :)
    BeautyByLenka

    OdpovědětVymazat
  6. To ano, já už ten poslední stín taky párkat využila, a byl moc fajn. Je to skvělá alternativa na cestování :)

    OdpovědětVymazat
  7. Estyle je sice už tak profláknutá značka ale já od ní ještě nic nemám. Myslím si že za tu cenu to může být dobrá paletka.

    OdpovědětVymazat
  8. skús si pred aplikáciou tej ceruzky dať trošku balzámu na pery :) ja to tak robím a nanáša sa mi potom ľahšie :)
    a ďakujem za odber u mňa na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  9. Ačkoliv je značka hodně známá a všude dostupná, tak se přiznám, že osobně jsem ještě nezkoušela :-) mám hodně ráda minerální oční stíny, ať už sypké nebo ty "zapečené".
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  10. Paletky E-style jsou hodně povedené :) Já mám tedy zatím jednu, ale určitě nezůstane jen u ní :D

    OdpovědětVymazat
  11. Kosmetiku vůbec neznám, ale klidně bych zkusila:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  12. Tuto značku znám, ale nikdy jsem jsem si od ní nic nepořídila. Velmi mě lákají jejich ceny a ta první paletka, kterou jsi popisovala! Vypadá fakt božsky! ♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. E style mám moc ráda:) Bamboo je naprosto super stín, i ostatní matné jsou super. Já taky mám Frosty Mauve a teda mě toto nedělá, tak nevím, nesmí se na ni moc tlačit no a před aplikací trochu peelingu a balzámu a mělo by to jít lépe :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak s tou konturkou je to fakt škoda. Ale stoprocentně jde o nějaký vadný kousek, já ji totiž používám každý den, už pár let a spotřebovala jsem jich nekecám, tyjo, no dvacet určitě.. Jak je strašně měkká, tak je rychle pryč.. Ale s žádnou se mi tohle nedělo teda, fakt s ani jednou. Škoda no.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)