středa 22. března 2017

Ebay & Ali tipy #3: Paletky

Dneska pro vás mám článek poněkud kontroverzní, a je mi hned jasné, že někomu se vůbec líbit nebude. Ale ptala jsem se vás na kosmetiku z Aliexpressu (či eBaye) a dostala jsem především kladné odpovědi, proto jsem se rozhodla vám o tom napsat. Na úvod bych vám ráda řekla, že tyto stránky jsou plné replik, a i když si myslíte, že kupujete něco bez značky, často to se značkou přijde. Já jsem prostě a jednoduše šíleně zvědavej člověk, a když jsem na facebooku objevila skupinu, kam holky přidávají co hezkého jim přišlo, musela jsem to taky zkusit. Chtěla jsem zjistit, jaká je kvalita produktů, jestli třeba nesmrdí, jestli jsou hezky pigmentované, a rozum mi zůstal stát. Co se týče věcí jako "nikdy bych si takovouhle kosmetiku nekoupila, je to plné bůhvíčeho", nikdo vás taky nenutí :) Já jsem to chtěla zkusit, a vždycky si všechno zkouším nejdřív na ruce, jestli se mi něco nestane. Chtěla jsem produkty jen na vyzkoušení, ale kupodivu se asi zařadí do mé pravidelné rutiny. Těchto článků plánuju víc, tak mi prosím do komentářů dejte vědět, jestli by vás to bavilo! (mám tu například rtěnky apod.)

Jako první mi přišla tahle paletka od Carli Bybel ve spolupráci s bhcosmetics, a jsem naprosto ohromená. Prodejce uvádí, že se jedná o originál. No nevím jestli mu věřit, ale každopádně podle všech fotek originál x padělek by tohle k originálu sedělo. Ale zase za tu cenu poštovný zdarma? Paletka přišla hezky zabalená a v pořádku. Co se samotné paletky týče, obsahuje 10 stínů na oči, a 4 rozjasňovače (ale některé jsou moc tmavé, za mě to jsou taky spíše stíny). Je božsky pigmentovaná, máslová a měkkoučká, no jedna radost. Na očích s bází od Avonu mi dala celý den, bez jsem to nezkoušela.
Zakoupíte ZDE

14 colors Cosmetics Makeup Eye Shadow Palette 14 Colors for Matte Glitter Eyeshadow Make Up Set Waterproof Easy to Wear
Zapůjčila jsem si obrázek od prodejce, protože moje swatche jsou úplně rozmazané. Každopádně pigmentací nelžou :)

Tahle paletka je boží! Tarte se u nás vůbec nedá sehnat, a já chtěla alespoň vyzkoušet barvy a jak to vypadá, kdybych si pořizovala originál. Ale jsem s ní tak spokojená, že si asi vystačím pouze s touto paletkou. Stíny jsou opět měkkoučké, máslové, krásně pigmentované a paletka voní jakoby po čokoládě. Obal je moc hezký, kvalitní a obsahuje i hezké zrcátko. Je z eBaye a zakoupíte ZDE.

Dneska se mi fakt nevedlo moc dobře ve focení :( Krásné odstíny, všechny pojmenované :)

A ještě swatche :)

A jako poslední tu mám paletku Manizer sisters od theBalm. Ta mi originál nenahradí, ale dá se používat naprosto normálně, a na odzkoušení odstínů ideál! Na tváři vypadají všechny odstíny moc hezky, jen výdrž není kdovíjaká :) Pokud ale někdo chcete vyzkoušet jak by to vypadalo, a nechce se vám hned investovat do originálu, můžu jenom doporučit :) Link už je neaktivní, ale věřím, že na ebay lehce naleznete.

To už je pro dnešek vše. Pokud vás tohle téma nezajímá, či nějak pohoršuje, tak se moc omlouvám, brzo bude jiný článek, nebojte :) Mě to hrozně zajímalo, a jsem víc než mile překvapena. Produkty budu asi používat ve svém běžném líčení, což jsem ani nečekala :)

Jak jste na tom vy s nakupováním na Ali a eBayi? :)

22 komentářů:

  1. kozmetiku na Ali nekupujem, trošku sa toho bojím, ale musím povedať že tá prvá paletka má nádherné odtiene!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se bála, ale obavy mě přešly :) Všechno je v pořádku, krásná pigmentace, a nemůžu si stěžovat :)

      Vymazat
  2. Ta paletka BH ? paráda :-D já na ali běžně nakupuji, ale stíny jsem nezkoušela ,určitě v recenzích na ali a ebay pokračuj, ty rtěnky by mě zajímaly , zatím jsem na rtěnky měla smůlu, mám doma třeba fake NYX a nic moc, mělo to být matné a je to lesklé :-D ale za 2 dolary mě to netrápí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem fakt nadšená a překvapená, taky vyzkoušej, za ty peníze je to nutnost :D Počkám až mi ještě dorazí zbytek objednávek a recenzi určitě napíšu, díky za kladný ohlas :) Ale předběžně říkám, že i některé rtěnky jsou supr.

      Cosmokočka

      Vymazat
  3. Já jsem k tomu docela skeptická taky. Ale je super, že je nějaká komunita, kde si holky sdělí zkušenosti. Po přečtení několika dobrých recenzí bych to možná taky vyzkoušela. :) Ale já zas tolik moc kosmetiku nenakupuju, takže se mi to nijak extra nevyplatí.


    blog Days of Daysy
    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat
  4. Z Ali si občas nějakou tu kosmetiku koupím, ale ebay jsem zatím nezkoušela :D

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Na Ali zvyknu nakupovat dost často, ale kosmetiku skoro vůbec. Paletky vypadají hezky a asi bych se na ně nechala i ukecat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som Ali zavyslak :), takze taketo clanky mozem :). Ja som si tak raz kupovala farbu na obocie, bez nejakej znacky, len mala dobre recenzie a ked mi prisla domov pozeram Mac.... Samozrejme to Mac asi za tu cenu nebude, ale je fakt super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když člověk hledá, a prochází recenze, tak fakt najde super kousky. Taky jsem už ali závislák :D Hrozně mě baví objevovat a zkoušet :)

      Vymazat
  7. Nádherný barvy ♥ paletky se mi hodně líbí

    OdpovědětVymazat
  8. Z Ali mam milion veci, ale na kosmetiku jsem si nikdy netroufla. Ale posledni dobou ctu samy pozitivni recenze temer tak to možná taky otestuju :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ali mám moc ráda a za jejich super ceny, proč si to neobjednat, že? :) nevidím žádné důvody proti, právě naopak :)

    OdpovědětVymazat
  10. Carli mám originál za tú cenu by som asi ani nesiahala po fake, tá paletka je fakt super :) Tarte mám Tartelette z USA a je to moja top paletka, najlepšia akú mám. Kvalita tieňov na nezaplatenie, škoda,že sa fakt nedá kúpiť niekde v rámci EÚ..
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, cena je i tak malá, jen jsem byla zvědavá jak si povede tato :) Tarte je velká škoda, líbí se mi i velké paletky, ale dopravit to sem by stálo majlant :(

      Vymazat
  11. Zajímavý článek. :)

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Ja osobne mám celkom rešpekt nákupu vecí z ali alebo ebayu. Veľa krát kamarátkam prišiel úplne oný tovar ako chceli a peniaze im nevrátili :/ Každopádne po prečítaní článku určite zvážim svoj názor :-)
    Taly Rare

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to chce sledovat feedbacky, u neohodnocených věcí a prodejců si taky dost dávám pozor :)

      Vymazat
  13. Vypadají krásně, já přemýšlela nad poslední paletkou, ale radši mám nakonec samotný rozjasňovač Mary Lou a k tomu Bahama Mama :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  14. Teeda paletky vypadají moc hezky, já objednávám občas na Ali, ale kosmetiku se tedy bojím, nebo spíš moc jí nedůvěřuji ani nefandím, mám nejraději české značky. Jinak nakupuju tam hlavně drobnosti jako kryty na mobil, bižuterii (která frčí a kterou mám jen na pár nošení) a občas nějaké tričko XXXXL, které je mi malé:DD...
    Měj se krásně!
    papa Bygabra

    http://www.bygabra.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)