pondělí 6. března 2017

I Heart Makeup Naked chocolate paletka


Ahoj všem!
Dneska se spolu mrkneme na tuhle paletku, kterou jste mohli vidět v Únorových nákupech (ZDE). Paletka stojí 399 Kč, buď v Rossmanovi nebo na spoustě e-shopech, je jen na vás, který máte nejraději :)


Obal
K obalu nemám jedinou výtku. Čokoláda vypadá rozkošně, balení je kvalitně provedené a otvírá se skvěle. Jestli něco nesnáším, tak to, když si na paletce málem urvu nehty abych ji otevřela. To naštěstí není případ téhle čokolády, ta se otevírá naprosto bezchybně. Paletka má veliké praktické zrcátko, já tedy používám stejně hlavní zrcadlo u kterého se líčím, ale někomu se může hodit. Taky tam byl bílý pěnový aplikátorek, ale ty já automaticky vyhazuju, protože je to většinou děs :D Jediný problém možná pro někoho bude její skladování, tou čoko aplikací není úzká jako většina paletek a docela mi zabírá místo v šuplíku.


Obsah
Barvy jsou přesně něco pro mě. Jelikož jsem celkem konzerva, tak využívám hlavně takovéto hnědé odstíny. Paletka obsahuje jak matné, tak i třpytivé odstíny, ale třpyt není nějaký hodně výrazný. Skvělé jsou dva veliké stíny, dolní zlatý je skvělý rozjasňující stín, a horní dlouhý stín je bezva na blendění. Do koutku oka taky ráda využívám světlý normální stín na levé straně v druhé řadě, který je hezky pigmentovaný. Někdo mi do komentářů psal, že mu paletka práší ale to se mi neděje, stíny mi kupodivu nepráší fakt vůbec, jen některé tmavé matné odstíny, a to opravdu minimálně. Co se pigmentace týče, není nějak šíleně přehnaná, ale je tak akorát. Barvy se dají na oku hezky blendit a vrstvit, a je zde spousta barevných kombinací. Pigmentace by mohla mít určitě o dost větší, ale já jsem takhle spokojená. Paletka nijak nevoní, což je škoda, docela jsem se těšila na čokoládovou vůni, ale zase těžko říct jestli by to většině lidí spíše nevadilo. Stíny jsou hezky měkké a tak napůl máslové.


Swatche stínů mi přijdou celkem nic moc, docela jsem se divila, že to dopadlo pouze takhle. Doporučila bych vám ale jít si paletku osahat, pokud máte tu možnost, a zjistit jak vám bude sedět.

Já jsem s paletkou spokojená. Hezky se mi s ní pracuje a dá se s ní vytvořit spousta různých kombinací. Cena je navíc příznivá a za takovouto paletku rozhodně stojí. Je jen na vás jak pigmentované paletky máte rádi, pro mě je toto ideál, ale jak říkám, každému se pracuje lépe s něčím jiným. Asi bych ji nedala 5/5, znám i lepší paletky, třeba taková GS paletka v poměru cena/výkon je asi o něco lepší, ale proč za 4/5 rozhodně stojí. Dnes vám nebudu vypisovat body pro a proti, protože upřímně nejsem moc schopná je zformulovat.

Máte nějaké produkty od této značky?

P.S.: Ještě bych ráda věděla, jestli máte radši kratší články jako mám ve zvyku? Přijde mi, že je to tak lepší, co myslíte vy? :)


34 komentářů:

  1. Kdyby voněla po čokoládě, bylo by to fakt super. :-D Jednu paletku od nich mám a jsem také spokojená. Jinak já osobně mám raději kratší články. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá recenze ♥ Od této značky nemám nic, a upřímně řečeno, ani mě to nějak nelákalo :D Momentálně si brousím zuby na některé paletky od Makeup Revolution :) Mimochodem, maturuju až příští rok :D To ale přece nevylučuje, že se potkáme na některé z fakult :) Bylo by to naprosto skvělý :D♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  3. Od tejto značky nič nemám, no paletka vyzerá fakt pekne :) Ja osobne si myslím, že tento článok je obsahovo úplne ideálny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to mě těší, přijde mi že takhle kratší a stručnější je to lepší, tak jsem ráda že nejsem jediná :)

      Vymazat
  4. Škoda, že nemá větší pigmentaci, ale za tu cenu si myslím, že je to dobré. Zkoušela jsi stínování s nimi? Jak na tom jsou?

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela, jak říkám, já jsem takhle spokojená :)

      Vymazat
  5. Skvělá recenze, od této značky ještě nic nevlastním.:)
    Já mám raději asi také kratší články, ale když je chuť si s radostí přečti u delší.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. I heard good things about this palette, but I don't use much make up so I probably won't buy it. I do love the packaging...so yummy;)

    http://modaodaradosti.blogspot.ba/

    OdpovědětVymazat
  7. Táto paletka sa mi veľmi páči, je zaujímavá. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  8. Za ty peníze, proč ne, hezké odstíny :) Pokud se dají blendit a neslévají se moc do vrásek, tak na den super.

    OdpovědětVymazat
  9. Minulý rok jsem si koupila od Makeup Revolution beauty truhlu, takže výrobků mám vyzkoušených spoustu - paletky, rtěnky, tvářenku, bázi, rozjasňovač, linky a jsem s těmito výrobky spokojená :) Při pohledu na paletku bych měla vždycky chuť na čokoládu :D složení stínů se mi líbí, přijdou mi ale dost podobné, ale myslím, že ve skutečnosti jsou odlišné, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to je super, to bych taky ráda vyzkoušela :) Přesně tak, taky jsem se bála ale vypadají všechny jinak.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  10. Moje obľúbené odtiene. Dlhšie pokukujem po takejto paletke, tých smokey nude odtieňov podľa mňa nikdy nie je dosť :)
    BeautyByLenka

    OdpovědětVymazat
  11. Ty stíny se mi moc líbí, ale nevím ten obal... Mě prostěvůbec nenadchnul :D a ještě jak píšeš, asi zabírá dost místa
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  12. Ta paletka je super :) ja som si na prvy pohlad myslela, ze to je naozaj cokolada :))
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  13. Barvy vypadají hezky přírodně a obal je opravdu božský! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Od této značky žádný produkt nemám, ale ta paletka je fakt super. Líbí se mi moc to provedení. A ty odstíny? Ty jsou dokonalé. Když už totiž použiji stíny tak takovéhle odstíny, takže pěkné :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to úplně stejně, i když se teda snažím donutit se používat i nějaké barevnější odstíny, moc mi to mevychází :D

      Vymazat
  15. Přesně tuhle mám a je docela fajn, jen trošku práší :-) ale odstínově mi sedí, nejraději používám hnědé a béžové, na žádné větší výstřelky mne moc neužije. maximálně růžovou, ale to už musí být :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na tom stejně! To myslím že byl tvůj komentář (doufám, že neva, že tykám) o tom prášení, fakt zvláštní mně nepráší skoro vůbec :/

      Vymazat
  16. značku poznám, no osobnú skúsenosť nemám :) obal je úžasný! ja milovník čokolady juuj :)) inak články mám rada kratšie :) pekná recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  17. Stíny v paletce mi připadají hezké a přesně takové jaké mám ráda.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  18. Čokoládová paletka mě už hodně dlouho láká, ale pořád nějak odolávám :D Jsem totiž v nošení stínů hrozná, protože je skoro vůbec nepoužívám, ale paletky potřebuju všechny :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si je dělala do hallelujah, ale když vstávám do půl 8 do školy tak to taky úplně nestíhám, ale jinak se v nich teda vyžívám :D a s paletkami to mám úplně stejně

      Vymazat
  19. Ja mám túto paletku už takmer 2 roky a práve nedávno som ju recenzovala aj u seba na blogu. :-) Musím sa priznať, že sa zaradila medzi mojich obľúbencov a pomer cena-výkon je podľa mňa vcelku podarená.. :-) Odporúča vyskúšať občas naniesť tiene namokro pre výraznejšiu pigmentáciu (napríklad pri večernom líčení)

    Papi Lapi Blog

    OdpovědětVymazat
  20. Od téhle značky žádný produkt nemám, ale paletka vypadá vskutku roztomile a odstíny by mi určitě sedly. Zrovna teď si chci nějakou koupit, mám hned několik favoritů, tak uvidím, která nakonec zvítězí.
    Ps. Po půl roce jsem se vrátila ke psaní, tak budu moc ráda, když se podíváš na můj blog.
    vanilková Cath

    OdpovědětVymazat
  21. ten obla ma asi najviac zaujal neviem ci by som o aj nezjedla :D

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  22. Po paletce koukám už nějakou dobu a prostě nevím zda si ji koupit nebo ne. Moc se mi ale líbí ta pravá od Too faced, to jsi ale budu muset připlatit no. :D
    Já mám osobně ráda i delší články, ale kratší jsou taky super! :D Zktrátka všechny tvoje články jsou pecka, ať už jsou dlouhé nebo krátké!
    Jen tak dál!
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)