pátek 3. března 2017

Oblíbené seriály #1

Ahoj! Jelikož miluju jakékoliv seriály, a zkoukla jsem jich už velké množství, ráda bych vám jich dnes pár ukázala, a zároveň taky dostala nějaké nové tipy od vás. Chápete, učení se musí prokládat seriály :D Nemám ráda příliš dlouhé články, proto bych ráda tento rozdělila na části. I když je tenhle blog hlavně o kosmetice, ráda se tu občas pobavím i o něčem jiném, nežijeme všichni jenom malovátkama, žejo! A teď se jdeme mrknout na pár mých tipů.


Jako první musím zmínit moji milovanou New Girl. Tenhle seriál si musí zamilovat snad každý! Naprosto skvělé jedinečné postavy, každá jedinečná, srandovní scénky a spousta dalšího. Navíc Zooey Deschanel hraje Jess tak výborně, že se nestačíte divit. V jednoduchosti se jedná o hlavní hrdinku Jess, která načape přítele při nevěře, a hledá kam by se rychle odstěhovala. Najde byt se 3 chlapi, a rozhodne se k nim nastěhovat. Všichni se okamžitě spřátelí, a my můžeme sledovat všechny ty vtipné situace ve kterých se ocitají. Za mě jednička!


Jane the Virgin je naprosto skvělá oddychovka. Odehrává se v Miami, kde jak víme žije velké množství hispánců, a také proto se celý tenhle seriál odehrává skoro v podobenství telenovel, kterými je hlavní hrdinka skoro posedlá. Jane má velmi pobožnou babičku, a jako malá slíbí, že bude opatrovat své panenství. Je ale omylem oplodněna a roztočí se kolotoč naprosto neskutečných událostí. Občas si říkáte jaká hrozná slátanina to je, ale seriál si stejně zamilujete. Je milý, plný krásných lidí a situací a rozhodně se nebudete nudit. Mě osobně nejvíc baví ten fakt, že tam mají jednu postavu z České republiky, a Američani se snaží mluvit česky, to se budete za břicho popadat. Viděla jsem jednu sérii ve třech dnech, takže to asi mluví za vše!


Příběh Max a Caroline budete sledovat s napětím a s širokým úsměvem! Bohatá Caroline najednou přijde o všechen svůj majetek, a začne zjišťovat, jak drsný je svět kolem a u toho se spřátelí s Max, a plní si svoje sny. Max je navíc strašná drsňačka s neskutečným humorem, který si nemůžete nechat ujít!


V životě jsem neviděla nic krásnějšího. Tenhle seriál je na světě teprve pár měsíců, a já se nemůžu dočkat každé epizody. Neskutečně nádherný příběh a skvělé výkony herců a jednoduše všech co se na tomto podílejí. Každá epizoda mě neskutečně chytne za srdce, a chce se mi brečet dojetím. Jestli hledáte co by, This is us je moje srdcovka a můžu vám jej jedině doporučit. Příběh sleduje příběhy jedné rodiny, dvou generací a prolínají se zde dvě doby. Vypráví nám neskutečně silný příběh rodiny a ukazuje, jak důležitá je rodina, přátelé a láska.

Zoey Hart je mladá doktorka, která žije v New Yorku a chce se stál šíleně slavným kardiochirurgem po vzoru jejího otce. Je jí ale odkázána ordinace v městečku Bluebell v Alabamě, a typická měšťanda Zoey se najednou ocitá v úplně jiném světě, který si od počáteční nenávisti postupně zamilovává. Městečko BlueBell je naprostý ideál všeho, a vy okamžitě budete chtít v nějakém takovém bydlet!

Dneska je to ode mě asi všechno, další nálož seriálů vám ukážu někdy příště. Snad jsem vás trošku inspirovala, a nebudete z mých doporučení zklamaní.
Jaké jsou vaše oblíbené seriály?

21 komentářů:

  1. Novou holku a 2 socky zbožňuju, zbytek seriálů znám spíš tak podle názvu :) A mezi moje oblíbené seriály mimo již dva zmiňované patří ještě určitě Průměrňákovi :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip, o těch už jsem taky hodně slyšela, myslím, že budou hned další na seznamu :)

      Vymazat
  2. Já teda znám z tvé nabídky jen broke girls, ale ty vydají za všechny :D Ještě mám ráda Castle na zabití a Anatomie lži :)

    OdpovědětVymazat
  3. New girl je fajn, ale po pár dílech mě některé věci u ní začaly trochu otravovat. :) 2 socky totálně zbožňuju, je to geniální seriál! :D

    blog Days of Daysy

    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat
  4. Tak seriál Nová holka totálně miluju :D♥ Zbytku jsem nějak nepřišla na chuť, a This is us jsem ještě neviděla (dělejme, že tohle jsem teď neřekla) :D Jinak mezi mé oblíbence patří Průměrňákovi, Taková moderní rodinka a The Walking Dead ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  5. Neznám ani jedno kromě seriálu 2 socky, který miluju :-) Max je prostě skvělá:-D :-D

    Inka Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Doktorku z Dixie jsem si zamilovala od prvního dílu, úžasný seriál. 2 socky mě také baví a sleduji i Novou holku, ale k té jsem si dlouho hledala cestu a ani teď ji nemůžu označit za vyloženě oblíbený sitcom.
    A jinak seriály miluji, vzaly mi půlku života :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  7. Já seriály moc nesleduji, protože mi na to nezbývá čas, ale velmi mě zaujal Hart Dixie. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Mám úplně opačný vkus na seriály! Ale tyhle nejsou špatné :)
    http://catthegdiaries.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. New Girl poznám, zo začatku ma bavil no teraz v poslednom čase sa mi zdá byť o ničom.

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš taky pravdu že poslední díly nejsou to co bývaly :/

      Vymazat
  10. K mojim obľúbencom partí Game of Thrones, Pretty Little Liars, Big Bang Theory, Grimm, Teen Wolf, American Horor Story :)
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  11. I love love 2 Broke Girls, funny yet very inspiring...

    Madame X
    The Flower Duet

    OdpovědětVymazat
  12. Seriály znám pouze podle názvů a to první dva, pokud se nemýlím. Sma koukám te´d na Vikingi a přemýšlím, že se vrátím k dr. Housovi. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  13. 2 Broke Girls som pozerávala aj ja😄 Dobrá oddychovka na zasmiatie 😄

    OdpovědětVymazat
  14. Já ráda sleduji PLL a nebo Teorii velkého třesku :)

    OdpovědětVymazat
  15. New Girl a 2 Broke girls zbožňuju a jelikož jsem hrozná milovnice seriálu tak určitě zanedlouho začnu sledovat i ty ostatní co jsi doporučila protože vypadají opravdu lákavě :D <3

    -A- from thatismylifeandblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. poznám len 2 socky,..asi som pekne pozadu, no mám aj minimum času na tv :D ale napríklad minulý rok sme dali celé Game of thrones :))

    OdpovědětVymazat
  17. Dixie miluju, tu už mám celou zkouknutou :-) Teď koukám nově na New Girl a zatím to nevypadá vůbec špatně..člověk se při tom zasměje :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Já miluju PLL a klasiky jako jsou Přátelé a Dva a půl chlapa. ♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)