středa 1. března 2017

Únorové nákupy


Ahoj!
Dneska jsem tady s novým typem článku (teda pro mě, myslím, že tohle je jedna z největších klasik na všech blozích), který ale nebude vycházet pravidelně jak je tak tomu asi na jiných blozích. Teda alespoň zatím je takovýhle plán, uvidíme jak moc velká shopaholička se ve mně probudí. V únoru ta shopaholička ani nešla spát, a tak to dopadlo tak jak vidíte na obrázku. Produkty vám chci ukázat, a říci vám první dojmy na ně, a zároveň jsou to věci, na které budu postupem času dělat recenze, tak uvidíme, co vás nejvíce zaujme. A můžeme se vrhnout na to!


Sadu 7 štětců, které jsem si pořídila na Aliexpressu už jste mohli vidět v nedávné recenzi TADY.
Neodolala jsem ale ani dvoum štětcům od Péti (aka petralovelyhair), které rozšířily mou už tak rozsáhlou sbírku těhle štětců. Jestli sledujete Péti situaci, tak víte, že se štětci končí (naštěstí ale budou pokračovat ve spolupráci s Dermacolem!), což je mi neskutečně líto, protože její štětce tvoří většinu mojí sbírky. Jsou pěkné, cenově dostupné a velmi kvalitní. V rámci ukončení prodeje měla Péťa na e-shopu 50% slevy, kdo by odolal?



Nemyslete si, že to takhle u mě vypadá každý měsíc, absolutně ne :D Ale na mou obranu, s kamarádkou jsme třídily sbírky a nějaké rtěnky si vyměnily/daly a zbytek jsem prostě musela mít, žejo, když už jsem spoustu rtěnek vyházela! Vezmeme to zleva
Catrice ultimate stay dva odstíny - poměrně kvalitní, rozhodně ne extra dlouhodobá výdrž, ale svou konzistencí i aplikací mi připomínají jordanu
Jordana matná rtěnka v odstínu Chocolate - rtěnka od kamarádky, na to že stojí 49 Kč, tak jsem s ní moc spokojená, a kupodivu i barva mi celkem sedne
Jordana modern matte jste mohli vidět už v recenzi TADY, rozhodně koukněte :)
Jednu Freedom rtěnku mám od kamarádky, a druhou jsem koupila za pár korun kvůli slevám v Tetě. Upřímně jsem z nich opravdu zklamaná, čekala jsem po pár recenzích víc, ale zase za tu cenu se na ně nemůžu zlobit.
Milani matná rtěnka v odstínu Loved je prostě super, ale plánuji na ní recenzi, tak počkáme na ni :)
Essence matná rtěnka v odstínu 03 je naprosto skvělá! Vůbec jsem to za ty peníze nečekala, ale má krásný finish a jsem s ní fakt spokojená.


Catrice produkty asi všichni znáte. Makeup je skvělý, a hned po něm chci zkusit ještě tekutý zázrak o kterém všichni mluví. Recenzi na pudr můžete přečíst ZDE. To zas takový zázrak není, ale v rámci možností jde. A Liquid camouflage známe asi všichni, naprostou legendu mám samozřejmě taky u sebe v šuplíku.

Nákup z notina ve znaku Avonu byl spíš takovou nutností. Potřebovala jsem matující krém, který má ještě ke všemu SPF, a tento mě zaujal. Avon sprej stál pár korun, tak jsem ho vyzkoušela, jelikož jsem žádný fixační sprej ještě nikdy neměla a chci to nejprve vyzkoušet. A bázi pod oční stíny jsem taky potřebovala novou, a ta od Avonu je prý skvělá, tak uvidíme!
Paletka I <3 makeup Naked chocolate je podle prvních dojmů supr, přesně moje barvy :)


Poslední tu mám tři drobnosti. Gelový antiperspirant Lady Speed Stick je pro mě úplná novinka, jsem zvyklá používat spreje, ale moc mi poslední dobou nevyhovují. Tenhle antiperspirant se zvláštní konzistencí jsem použila párkrát, ale zatím jsem moc spokojená. Fixační pudr od Dermacolu jsem si koupila v rámci slev na Dermacol v Tetě, ale zatím s ním akorát nadělám spoustu bordelu. A řasenku od Yves rocher jsem dostala k nákupu, tak uvidíme jaká bude :)

Tak to už je úplně všechno z dnešní nálože!

Nakupovaly jste taky v únoru hodně? Jaký produkt vás zaujal nejvíce?

30 komentářů:

  1. Cože ona měla slevy? Bych do některého šla, koukala jsem na ně v Rosmanovi a zdály se mi celkem drahé, ale tak ve slevě klidně.:) Moc se mi líbí ty štětce.
    Jinak zrovna o rtěnce od Freedom jsem přemýšlela, možná jsem udělala dobře, že jsem ji nekoupila.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla na e-shopu, ale už je asi všechno pryč :( no, fakt nic moc, třeba essence má lepší :)

      Vymazat
  2. Jéé, tolik rtěnek :) já jsem milovník rtěnek a mám jich z dekorativky nejvíc :D. Mám třeba jen 1 tvářenku, ale rtěnek spoustu :). Zrovna dnes jsem byla v DM a výhodně jsem pokoupila. Štětec od Péti mám m51 používám ho na makeup a úplná paráda, je to můj oblíbenec

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelé nákupy. Štetce vyzerajú super :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tuhle čokoládovou paletku mám. Je fajn, ale trošku víc práší :-(
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Great post dear! ♥♥♥
    http://starlingdays.blogspot.com/2017/02/my-experience-in-art-master-class-in-usa.html
    https://www.instagram.com/mira_shpak

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda, že jsem o slevách u Petry nevěděla :-( Pokukovala jsem už dřív po štětci na pudr, ale nerozhoupala jsem se :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem využila slevy na štětce :) a jsem moc spokojená! Ty sis skvěle nakoupila! Líbí se mi ty rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja mam rovnake stetce z ali, ale rose gold a mam ich velmi rada, musim, ale povedat, ze tie od Petry ma tiez celkom lakaju :))

    OdpovědětVymazat
  9. Já teda celkově kopu spíš za tým houbiček, ale teď koukám po nějaké pěkné sadě štětců na oči :) Rtěnek sis nakoupila asi víc, než mám já celkově doma (ehm.. :D ) Na ten makeup od Catrice jsem taky koukala, ale měla jsem lehké pochybnosti :D Camouflage je must have :) Fixační sprej od Avonu jsem měla docela ráda. Není to extra zázrak, ale byl lepší, než od Essence :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to je fakt výjimečně, slibuju :D čekám i na sadu na oči z ebaye, tak dám vědět :) já jsem taky měla pochybnosti, ale kupodivu je fakt fajn :) zázrak ani nečekám, hlavně že to nebude katastrofa :)

      Vymazat
  10. Taky jsem postřehla ty slevy na štětce, sama od ní štětce mám, jsou moc fajn, dobře se nimi pracuje :) Na tu chocolate paletku jsem se taky koukala, pigmentace je fajn?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je, teda mně vyhovuje, určitě o ní napíšu článek :)

      Vymazat
  11. Moc se mi líbí ta paletka, má krásné barvy.

    OdpovědětVymazat
  12. Nejvíce mě zaujal ten Catrice korektor. Stejný má kamarádka a nemůže si ho vynachválit! Prodávájí vůbec ještě ten klasický v kelímku? :D Ten byl strašněj boom a vlastně ani nevím kde je s ním konec. :D ♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prodává, teď dokonce udělali nějaké barevné varianty (zelené a tak), ale tekutý je holt ještě lepší no :D

      Vymazat
  13. Ty čoko paletky vypadají vážně k nakousnutí. Okukovala jsem je v drogérce, ale žádnou jsem si nepořídila :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to koukám kolik toho máš. Ale máš to aspoň do zásoby. Já jsem přes únor toho moc nenakoupila, ale dělala jsem si zálusk na tu rtěnku od Dermacolu 16 h lip colour (nebo jak se jmenuje) a tu jsem si došla koupit a jsem s ní opravdu spokojená :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí je to spíš výjimečnej stav :D tu mám taky a je skvělá :)

      Vymazat
  15. Škoda, že už je Péťa nemá, taky bych si je koupila, ale ty od Dermacolu budou určitě taky super. Rtěnky jsou skvělé! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  16. Skvelé nákupy, fixačný sprej od Avonu mam rada :)

    OdpovědětVymazat
  17. Skvělé nákupy. Korektor od Catrice mám i já doma a velká spokojenost. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  18. to je nádielka :) ja budem zvedavá na recenziu štetcov a paletky očných tieňov :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  19. Páni, ty štětce. <3 Já v únoru moc nenakupovala. Čeká mě to až nyní. :)

    OdpovědětVymazat
  20. najviac sa mi páčia tie štetce! aj keď sama ich moc nevyužívam, chcela by som ich :D inak, pekný blog, dávam ti odber :))

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, taky jsem stetcum Lovelyhair neodolala a za mne teda super a myslim ze si Dermacol bude mit konecne poradne stetce:)(mam celou sadu od DC) a teda za ty penize nic moc.
    Mej krasny den,
    ByGabra

    www.bygabra.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)