středa 10. května 2017

Ebay & Ali tipy #5: Focallure kosmetika


Dobrý večer všem, konečně nepřidávám článek až po týdnu, wohoo! V oblíbencích dostaly Focallure rtěnky docela kladné ohlasy, tak jsem si řekla, že vám o nich řeknu něco víc :) Pak mi došlo, že mám ještě nějaké krémové produkty a tak, takže bych vám zde ráda shrnula celou tuhle značku z mého pohledu.

Focallure kosmetika se prodává na Aliexpressu, vše se pohybuje maximálně do 5 dolarů a najdete zde i oficiálního prodejce této kosmetiky. Proto stačí do vyhledávače zadat "Focallure cosmetics" a máte vyhráno. Našla jsem i nějaké jejich oficiální webovky mimo Aliexpress, ale tam mají o dost vyšší ceny, nechápu :D Já jsem s kosmetikou z Ali měla zatím jen samé kladné zkušenosti, proto se nebojím zkoušet dál. Vždycky si ale vyzkoušejte produkt na ruce, nikdy nevíme co v tom je a nevíte jak se vaše kůže zachová :) Na cokoliv ohledně Aliexpressu se mě klidně ptejte, ráda vám všechny dotazy zodpovím, jsem trošku Ali maniak :D To je snad vše co jsem vám chtěla říct, a teď jdeme na to!

RTĚNKY


Tekuté rtěnky "Matte" lips jsou moje nejoblíbenější, o čemž hovoří taky to, že mám 8 odstínů. Pro mě jsou to naprosto vyhovující tekuté rtěnky, které moc hezky vypadají, vydrží mi dlouho na rtech a zaschnou hezky do matna, přičemž vůbec nelepí. Kupuju si je většinou tak do 2 dolarů, ale různí prodejci je mají různě naceněné. Vydrží pití i nějaké to menší jídlo, po obědě je ale lepší přetřít. Vrstvit se ale dají hezky, netvoří žádnou šílenou krustu :)


Všechny odstíny jsou super, ale nevěřte těm fotkám co tam mají, vypadají úplně jinak :D Dobré je se koukat na recenze zákaznic, tak se nejlépe přesvědčíte o tom co kupujete :)


Můj nejoblíbenější odstín je asi 08, protože je to krásný každodenní odstín. Ale nosím mi 03, já jsem na to blázen dost :D


Jediné co bych vytkla rtěnkám je aplikátor. Nevím podle čeho se to dělí, ale rtěnky mají dva různé aplikátorky. Pro mě je naprosto skvělý aplikátorek vlevo, nabere dostatek barvy a stačí jedno přetřetí. Druhý aplikátor ale nenabere tolik produktu a musíte se se rty docela vykreslovat. Jinak je to ale asi jediná negativní poznámka, jinak si za tu cenu prostě nemohu ztěžovat :)


Naprosto super jsou tyhle rtěnky. Jsou moc příjemné na rtech, možná i něco jako máslíčka, ale drží na rtech o dost lépe a efekt je trochu do matna. Samozřejmě to nejsou tekuté pevně držící rtěnky, takže po jídle přetřít, ale krásně se s nimi pracuje a můžete se přetřít i poslepu. Pro mě zase značka ideál a nemůžu si stěžovat :)


Já mám moc hezké, pro mě přirozené odstíny, doporučuji vám je taky omrknout :)

KRÉMOVÉ PRODUKTY 

Jelikož já s krémovými produkty žádnou zkušenost nemám, tak jsem si chtěla koupit nejprve nějaké levné tyčinky abych zjistila jak na tom jsem. Konturovací odstín je fajn, ale já s tím fakt neumím pracovat :D Jestli je ale něco super, tak je to rozjasňovač, který mám ve stříbrné verzi. Slouží skvěle jako podklad pod klasický pudrový rozjasňovač, který úžasně zvýrazní a hlavně udrží na místě.


ROZJASŇOVAČ


No a jestli je něco úplně super, tak je to tenhle rozjasňovač v odstínu Hippo. Balení je teda maličké jako stín, ale ta barva je božská. Stříbrná s odlesky do růžova, ach ach!

Dneska už je to ode mě asi vše, to bylo nějaké vyčerpávající, na takhle dlouhé články nejsem moc zvyklá! Stále bojuju s mým focením, proto jsem radši u něčeho zvolila oficiální fotky prodejce, protože u mě to dopadlo katastrofou. Na puse to dopadlo taky katastrofálně (to mám ještě přesně na koutku obří strup, no krásný to bylo) a když vám fotím tvář, no o tom ani nemluvím. Snad vám (těm co to zajímá :D) ale článek k něčemu byl i tak a nebo jste třeba objevily něco úplně nového!

Já už se loučím, krásnou noc všem a nezapomeňte se podívat na instagram blogu, tam jsem teď aktivní hodně a uděláte mi vaší návštěvou ohromnou radost!

25 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Myslíš tu netekutou? Přijde mi, že ne, konzistenci bych přirovnala k Essence matným rtěnkám nebo Trend it up matným rtěnkám, ale drží asi ještě trochu lépe.

      Vymazat
    2. Myslím tu tekutou, jestli zaschne jako lipstain a drží a nebarví :-)

      Vymazat
  2. Tak tohle si dávám na seznam. Zaujali mě úplně všechny produkty, takže příště určitě něco zkusím z Aliexpressu

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé produkty, především teda ty rtěnky :D Určitě bych je ráda zkusila. http://mynewlucyblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. tie rtenky su parádne, ten odtien 13 je krásny :)

    OdpovědětVymazat
  5. I didnt' hear about the brand but it looks nice. Lipsticks are beautiful. :)

    Kathy's delight I Instagram I Facebook

    OdpovědětVymazat
  6. Ach jo, kvůli tobě jednou nechám na Aliexpresu všechny svoje úspory :D Ne, rtěnky vypadají fakt skvěle, taky se mi nejvíc líbí odstín 08, pak asi ta šílená 05 :D

    Pauline’s Tiny World♥ | První blogová giveaway!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takový levný věci prosímtě :D šup pro ně, jsou krásný viď :O

      Vymazat
  7. Já snad vyzkouším i kosmetiku z Ali. Docela mě pomalu, ale jistě lákáš. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, tady by se hodil ten čertí smajlík :D neni co ztratit :)

      Vymazat
  8. zboznujem vyrazne ruze a jeden taky mam aj doma z ali a je super :D no vidim ze ti ic máš kopu pridem k tebe na nakup asi :D :D

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. 5, 8 a 13 ♥ Tie odtiene vyzerajú jednoducho úchvatne! ✿

    ❀ Spring with Zaful ❀

    OdpovědětVymazat
  10. tak túto značku kozmetiky vôbec nepoznám...ale tie produkty vyzerajú teda super :) vďaka za tip ;)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  11. Vyzeraujú naozaj dobre :) Ale asi by som sa bála ich objednávať z Ebay alebo Aliexpressu, každopádne urobila si veľmi pekné fotky!

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se bála, ale zatím všechno v pořádku :D

      Vymazat
  12. z aliexpressu objednávam dosť často ale väčšinou len oblečenie ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Asi bych opravdu měla konečně vyzkoušet nákup na Aliexpressu. Ty rtěnky a hlavně ty odstíny? To je pohádka. Takže až vyplácám zas pár rtěnek, tak vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  14. Z Aliexpresu nemám nic, ale tyto produkty mě docela zaujaly! :) Hlavně ten rozjasňovač! :)

    Lifestylebirdie

    OdpovědětVymazat
  15. Jeden rúž vlastním a som z neho nadšená, aspoň zatiaľ. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to som nevedela, že na Ali kúpiš také dobré rúže. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  17. Aliexpress je za mě jeden z mála dobrých čínských e-shopů, značku focallure znám, možná je to vzva taky něco z ní vyzkoušet, jinak pěkný blog :)

    OdpovědětVymazat
  18. S tím, že oficiální webovky mají vyšší ceny, no nebude to náhodou tím, že na Ali se prodávají fejky této kosmetiky? Jelikož ofiko web má napsaný, že se jedná o kosmetiku USA a balíčky taky posílají z USA. Na Ali se seženou fejky lecčeho, včetně Colourpop a to pochybuju, že by byly pravý výrobky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)