středa 17. května 2017

Kosmetický wishlist


Hezký večer všem! V pondělí mě čeká maturita, takže nemám moc času něco fotit, proto se dneska podíváme na wishlist. Co si budeme povídat, jsem studentka a nemám  nějak moc peněz, proto se snažím vybírat levnější skvělé kousky, a poté si sepisuji seznamy a postupně odškrtávám (má taky někdo takovou úchylku?). Nebudu to dlouho okecávat, jdeme na to :)

První obrázek jsem naplnila produkty, které bych si chtěla nakoupit na cosmeticos.eu. Ráda odtamtud nakupuji Jordanu, Milani nebo L.A. girl (ne, nepřinutili mě k reklamě, kéž by :D).
Hrozně si chci pořídit legendární Milani Luminoso, i když vůbec nevím jestli mi sedne. Tvářenky se teprve nosím učit, nejsem moc tvářenková, jsem spíš úchylačka na rozjasňovače. Berry amore je taky krásný odstín a myslím, že mít ve sbírce tyhle krásné kousky není k zahození.
Od Jordany mám moc ráda modern matte rtěnky (najdete na ně na blogu i článek). Do sbírky mi chybí odstín Matte blush a za 79 Kč jsou tyhle rtěnky pecka. Sweet cream matte jsou taky fajn, mám už dva ve sbírce a odstín Tiramisu se mi moc líbí. Od Jordany bych ráda zkusila i tvářenky za pár korun (tuším taky 79 Kč), které jsou dost chválené.


Na druhém obrázku mám mišmaš produkty. Hrozně se mi líbí třpytkaté looky, ale myslím, že s glittry a správným podkladem by to dostalo úplně jiné grády. Ráda bych si proto pořídila NYX Glitter brilliants (159 Kč) a NYX Glitter primer (239 Kč).
Od I heart makeup mě hrozně láká tohle malé čokoládové konturovací duo (dobře, z 50% je to kvůli obalu), které vychvalovalo už více blogerek. Potom mě taky moc láká rozjasňovač Goddes of Faith, podle obrázků vypadá božsky (249 Kč).
Jak jsem říkala, učím se tvářenkovat, takže všemi opěvované tvářenky od Essence za 75 Kč taky potřebuju zkusit.

To už je ode mě pro dnešek všechno. Budu ráda, když mi do komentářů napíšete co máte momentálně na wishlistu vy a mrknete na instagram blogu!

13 komentářů:

  1. ten rúž od Jordany mám , páči sa mi odtieň, ani tá výdrž nieje zlá, ale veľmi vysušuje :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tyhle rtěnky ráda :) škoda že ti nesedí :(

      Vymazat
  2. Pěkný wishlist. S ani jedním kouskem nemám zkušenost, tak držím palce ať si k tobě najdou cestu a napíšeš nám o nich. Jinak držím palce u maturity. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Makeup Revolution a I love makeup můžu za sebe doporučit, už jsem zkoušela hodně výrobků :). Já mám na svém wishlistu chladící tyčinku pod oči takovo tu pandu od Tony Moly

    OdpovědětVymazat
  4. Všetko vyzerá úžasne :) Značku Milani by som rada vyskúšala aj ja

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný wishlist :) Čokoládové konturovací duo mě láká taky a taky hlavně kvůli obalu :D A tvářenku od Essence mám, no žádný zázrak, ale špatná není :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  6. Od Milani bych toho chtěla vyzkoušet víc, mám doma jen jednu tvářenku a ta je skvělá. Já jsem spíš hodně tvářenková a rozjasňovač mám zatím pouze jeden a učím se s ním. Já si taky dělám každoročně wishlist. Na tom letošním toho moc kosmetického nemám, pouze parfém a nějakou lepší sadu štětců na oči.

    OdpovědětVymazat
  7. Seznamy si také dělám, ale vždy, když jdu do obchodu, koupím samozřejmě spoustu dalších věcí mimo seznam :-) glitterry od NYXu vypadají skvěle. Já ráda používám na oči barevné pigmenty a je mi jedno kolik stojí a od které jsou značky. Zatím jsem vyzkoušela dražší od Inglotu a levnější od Makeup Revolution a jsou obojí super. U jiných značek jsem na ně zatím nenarazila, ale pokud ano, určitě bych je na svůj seznam připsala :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  8. tekuté Jordana rúže sú ževraj dobré, tiež sa na ne chystám niekedy už :) a tie lícenky Milani sú ževraj tiež fajn :)
    Drew's beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Trpytkate looky zboznuju a na cem teda ujizdim jsou glitterry na nechtech. At si dam jakoukoli barvu pretahnu to trpytkama :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ty tvářenky vypadají suprově. Jen škoda, že já je neumím nosit a používat.
    A ano, i já miluju vytváření wishlistů a různých cílů. Prostě odškrtávání.:D
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)