středa 21. června 2017

Boj transparentních pudrů (NYX, NYC, Catrice)

Ahoj všichni! Hlásím se po strašně dlouhé době, ale kdo mě sleduje na instagramu (instagram zde) tak ví, že jsem se připravovala na příjmačky a musím říct, že to byl fakt boj :D Nicméně včera jsem se dozvěděla, že jsem se dostala na mou vysněnou 3. lékařskou fakultu a teď mám prázdniny až do října a můžu se vrátit k blogu. Jej! (Kdyby tu byli čtenáři co je zajímá cokoliv k příjmačkám na medicínu klidně pište, i do mailu, přijdu si teď jak expert po tom rozčilování se :D) Dneska jsem si ale pro vás už připravila boj transparentních pudrů, tak jdeme na to :)

Na Catrice pudr už jsem recenzi dělala, kdo je tu déle tak si možná vzpomíná :) Recenzi najdete ZDE, ale já tu teď nebudu nic prozrazovat. Začneme cenou a porovnáme různé aspekty produktů :)
Cena
NYX: 249 Kč
Catrice: cca 140 Kč
NYC: 69 Kč

Tak v téhle kategorii je bezpochyby vítězem NYC, o tom se ani nemusíme dále bavit :D
Obal

Tohle je pro mě jediná sféra ve které vítězí Catrice. Obal je opravdu kvalitní a má pěkné zrcátko, není mu co vytknout. NYC je holt levný, tak na něčem šetřit musí :D je to klasický plasťák ale zrcátko má taky a docela fajn :) NYX má sice obal kvalitní a pevný, ale bez zrcátka. To mi u většiny produktu nevadí, ale u pudru ano, protože se často chcete přes den přepudrovat a zrcadlo se vám nikde hledat nechce.
Takže vítězí Catrice.

Jemnost prášku, barva
Tak jak vidíte, nejlépe vypadá kupodivu NYC. Na dotek jsou ale jemné stejně spolu s nyxem, pouze na swatchi to vypadá takto. Je ale zase otázka jestli někdy není jemnější nános lepší, že:) Všechny pudry jsou jinak ale příjemné a žádný výrazně nezaostává.
Vítězem je NYC.

Výdrž
Proto jsme asi tady, že? :D Tak jestli jste četli mou recenzi tak víte, že Catrice je pro mě katastrofa. Jednoduše se zase brzy lesknu a vůbec pleti nedodá příjemný hladký "film". Pro mě prostě ne. Nyx a NYC jsou pro mě v tomto ohledu srovnatelní. NYX možná zanechá pleť o trochu jemnější, ale rozdíly jsou opravdu nepatrné. Vydržíte se nelesknout celé dopoledne stoprocentně :)
Vítězem je o chloupek NYX.

Rozsudek
Za mě vám doporučuju NYC. Není to oproti nyxu nějaký rozdíl a z poměru cena/výkon je myslím jasné kdo vyhrává :D Samozřejmě sto lidí sto názorů, já to vidím takto a sama teď nejčastěji sahám po NYC pudru :)

Jaký máte rádi transparentní pudr? :)

11 komentářů:

  1. Já mám radši sypké pudry, stále dokola kupuji Dermacol :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Momentálne používam transparentné od Essence a Vichy a oba sú fajn, Vichy má o niečo dlhšiu výdrž, ale zase je o mnoho drahší :/. Určite však chcem vyskúšať aj tento od NYXu a teraz ma láka aj ten od NYC :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Poslední dobou používám jenom transparentní pudry a do toho od Nyxu chci jít taky. je sice dražší, ale když funguje, tak se ta investice vyplatí :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Mám doma púder od She-Stylezone a je celkom fajn. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji k přijetí na školu. Jinak já si velmi oblíbila transparentní pudr od Rimmelu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten mám pouze klasický stay matte v odstínu 004 tuším, taky bych mohla zkusit transparentní :)

      Vymazat
  6. Gratuluji k přijímačkám. To já jsem se na tu 1. lékařskou bohužel nedostala, ale ještě čekám co a jak z ostatních přijímaček :D Jinak jak čtu komentář přede mnou, tak také používám značku Rimmel :)

    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na 1. mi to taky uteklo, o 3 body :D Ale stejně jsem si nejvíc přála jít na 3. :)

      Vymazat
  7. Gratuluji k přijetí :) Můj strach se umocňuje s příchodem prázdnin a následným nástupem do čtvrťáku :D Jinak pudr od NYC jsem měla taky a nemůžu si stěžovat :) Byl opravdu dobrý :) Teď jsem se ale vrátila ke Stay Matte od Rimmelu :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, naprosto tvoje pocity chápu :D klidně piš kdybys cokoliv chtěla vědět :)

      Vymazat
  8. Mě přijde že Catrice má obaly celkem bytelné. Já mám doma od Essence, no a zatím si s ním vystačím ale třeba někdy zainvestuji ale občas mi přijde že ty levnější pudry nejsou až tak špatné. Gratuluji k přijetí na školu, věřím že se ti oddychlo :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)