středa 28. června 2017

Moje Freedom nákupy: paletka tvářenek a rozjasňovače Ambient a Brighten


Krásné odpoledne všem!
Dnes se podíváme co jsem si pěkného pořídila v Tetě (resp. co jsem tam prostě nemohla nechat, i když nakupování kosmetiky je to poslední co bych měla dělat). Jestli jste to ještě nezaregistrovali, v Tetě došlo prý k trvalému zlevnění kosmetiky Freedom o 40%. Tvářenky se hly teda tak o 0%, ale velká část věcí je zlevněná dost rapidně, a jestli opravdu natrvalo tak můžeme jásat. Proto jsem tam samozřejmě nemohla nechat tyhle krasavce, co kdyby to natrvalo nebylo :O


Tohle je asi ten největší poklad co jsem si mohla pořídit. Paletka vyšla na !!!189 Kč!!! a je fakt skvělá. Obsahuje 6 tvářenek, některé v sobě mají malinko třpytek, ale na tváři to moc vidět není. K tomu ještě obsahuje 2 větší čtverce s takovými těmi "tvářenko-rozjasňovačemi", prostě ideálními pro tohle roční období - zanechají trochu barvy a trochu lesku a můžete běžet. Zrcátko je přes celé víčko a až se divím, že ho opravdu využívám :D Obal je skvěle bytelný, samozřejmě jako je zvykem u Freedom a MUR už ho mám poškrábaný, ale asi to přežiju :D
U dost velké části tvářenek mám ten problém, že jsou až moc pigmentované a vypadám jak klaun, ale tyhle mi to nedělají. Pigmentované umí být taky skvěle, ale pracuje se s nimi moc dobře a umožní vám nanést jen malou vrstvu. Hezky se vrství a nepráší, no za mě super :)

(foceno mobilem, dnes se mi moc nepoštěstilo udělat hezkou fotku swatchů, ale aspoň pro představu)

Já se teď postupně učím tvářenky používat, takže tahle paletka je pro mě naprosto ideální a je v ní vše co potřebuji a můžu ji všem jenom doporučit :)



Rozjasňovače měli za 79 tuším, takže víte jak :D Neměli jsme teda u nás v drogerii testery, takže jsem se u tohoto odstínu AMBIENT u swatche upřímně zděsila. Hodně preferuji "vejdu do místnosti a všechny vás porazí můj rozjasňovač" typ a ambient je spíše takový jemný a přirozený. Nicméně na tváři to docela rozparádí a líbí se i mně, takže uf :) Je velmi příjemný, takový "hladký" skoro jako pudr, takže opravdu příjemný. Obaly jsou samozřejmě vzhledem k ceně celkem levně vypadající, ale bytelné a vzor rozjasňovače je moc hezký :)



Odstín BRIGHTEN je naopak právě ten třpytivý rozjasňovač co vás porazí. Je lehce zabarvený do růžova a je vhodný pro nás opravdový straky. Je hodně, hodně, hodně třpytivý, takže pokud to není co hledáte tak ruce pryč :) Jinak taky super.

Rozjasňovače mají výdrž klasickou, mám i kousky, které vydrží déle (MUR Pro illuminate), ale za 80 Kč si myslím, že super :) Tuším, že normálně mají stát asi 149 Kč, na eshopu jsou ceny stále stejné, takže utíkejte do Tety a vyberte si i svoje kousky, protože já jsem moc spokojená :)

Máte něco od Freedomu? :)

10 komentářů:

  1. Teeda, tak ani u jednoho bych netipovala takovou pigmentaci! :) Mimochodem, od té doby, co jsem začala rozjasňovače používat, mám taky vždycky potřebu oslepit všechny lidi kolem sebe :D

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se chci v tetě stavit, jsem zvědavá co se zlevnilo a co ne, nevšimla sis jak jsou na tom paletky očních stínů a pomáda na obočí ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletky základní šli z 199 na 119 tuším, zlevňovaly se i ty větší dražší, jen nevím přesně o kolik :/

      Vymazat
  3. Sakryš, po nějakém tom novém rozjasňovači bych teď na léto měla také mrknout. Tvářenky moc nepoužívám, spíš bronzery :-) v tetě jsem tuto slevu zaregistrovala asi měsíc zpátky a teď ji měli znovu, a jestli je trvalá, tak to je dobrá zpráva :-)
    All my cosmeticsk

    OdpovědětVymazat
  4. Ty produkty Freedom jsou skvělé a hlavně ta cena...
    Já mám gel na obočí a jsem spokojená!

    OdpovědětVymazat
  5. Od Freedom toho mám čím dál tím víc :D jak říkáš, co kdyby to natrvalo nebylo... Tak jsem toho taky hnedka nakoupila... :) např. tu malinkou paletku - článek: https://gabulka-lovelygirl.blogspot.cz/2017/06/fajnova-paletka-do-stovky.html

    OdpovědětVymazat
  6. Rozjasňovač jsem zkoušela a zdál se býti skvělý.:) Ale ještě ho nemám... Od Freddom mám rtěnku, mono stíny a paletku očních stínů.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Mám rozjasňovač od E Style, ale ten Freedom co je poslední mě zaujal taky.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)