pondělí 3. července 2017

Mé letní kosmetické nezbytnosti


Krásné prázdninové pondělí vám všem!
Doufám, že ti z vás, co jsou ještě studenti si užívají prázdniny, a vy pracující máte alespoň hezké letní dny.

   V létě se vždy změní způsob mého líčení. Nebaví mě malovat se tolik, člověk se neustále potí a koupe, a tak je potřeba trochu mé každodenně používané produkty zredukovat. A bez okecávek se jdeme vrhnout rovnou na produkty.

1. Catrice HD liquid coverage
   Tenhle makeup určitě všichni znáte. Zažil obrovský boom a stín 010 light beige byl všude vyprodaný. Protože jsem správná ovce tak jsem si taky pro jeden běžela a nejdřív pěkně nadávala. Odstín na mě totiž hrozně oxidoval a já už se proklínala za tak zdlouhavé hledání jednoho hloupého makeupu. Ale! :D Teď v létě, když jsem se už trochu opálila, mi makeup sedí odstínově skvěle a jsem s ním i já moc spokojená. Kupodivu opravdu dost kreje, barva už mi sedí a vytváří efekt druhé pokožky. Vytkla bych mu akorát parfemaci, která je dost cítit i delší dobu po aplikaci. Se vším jsem teď jinak spokojená :)

2. NYC transparentní pudr
   O tomhle pudru se nebudu moc rozepisovat, stačí se podívat do článku, který vyšel zhruba před dvěma týdny. (Boj transparentních pudrů ZDE) V poměru cena/výkon je pro mě tenhle pudr zkrátka jednička!
3. Essence Lash princess
   V téhle řasence jsem objevila asi nového miláčka. Plánuji na ni samostatný článek, jestli se mi někdy povede normálně vyfotit svoje oko, ale zatím vám musí stačit, že takhle "velké" řasy jsem snad nikdy neměla. Prostě jako princezna!

4. Catrice Ultra slimmatic brow pencil
   Tahle tužka je fakt super. Za asi 80 kaček máte super produkt, který můžete přibalit i s sebou na cesty. Balení je praktické a obsahuje i kartáček, takže super. Ale proboha, ta tak rychle ubývá :D Dávám vám ji sem, protože je opravdu skvělá, ale pokud nechcete kupovat novou tužku každý měsíc tak se jí vyhněte. Tohle je pro mě jediné negativum, ale bohužel celkem podstatné.


5. Catrice Sun glow matný bronzer odstín Medium
   Tenhle bronzer si my bledulky musíme koupit opravdu cíleně jen na léto, protože (varování!) v zimě s tímhle na tvářích budeme vypadat jak indiáni co se přimíchali do cirkusu. Ale teď v létě mě dost baví, jak jeho barva, tak jeho příjemná konzistence i výdrž. A pro vás snědší bude skvělý i celoročně.
Tento bronzer naleznete nyní i v zapečené verzi, pokud to máte do drogerie daleko, podívejte se například na srovnáme.cz, kde dostanete na výběr hned z několika obchodů.


6. Rival de loop zapečený rozjasňovač
   V létě je tenhle rozjasňovač naprosto super a to hlavně proto, že krásně rozjasní a k tomu i přidá barvu, takže nepotřebujete tvářenku. A čím méně vrstev v létě, tím líp. Rival de loop je privátní značka drogerie Rossmann a zrovna tenhle kousek se moc povedl, cena asi 90 Kč.

7. Focallure krémový rozjasňovač
   Na obrázku najdete taky krémový rozjasňovač z Aliexpressu, o kterém jsem se zmiňovala ve článku ZDE. Na krémové produkty moc nejsem, ale tenhle rozjasňovač poslouží skvěle jak samostatně, tak hlavně v létě jako super podklad pod klasický pudrový rozjasňovač. Prodlouží výdrž a zvýrazní barvu.

Nezařadila jsem žádnou rtěnku, protože upřímně, na ty v létě většinou zapomínám. Častěji používám spíše jen barvené balzámy a oblíbila jsem si chubby stick od Clinique.

A to je ode mě pro dnešek vše.
Jaké produkty používáte v létě nejčastěji vy?

21 komentářů:

  1. Catrice makeup tiež patri medzi moje nutnosti. Velmi som si ho oblubila, no teraz ho striedam aj s Dermacolom. K letu určite u mna patria veselé farby na nechtoch, žiarivé rúže a trblietavé pudre, či lícenky.

    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. Ten pudr mám taky a jsem s ním moc spoko! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Catrice bronzér mám doma aj ja a som maximalne spokojná, ešte dlho bude môj obľubený produkt :)

    OdpovědětVymazat
  4. Aky typ pleti mas, ked Ti Catrice make-up sedi? Nevsimla si si upchavanie porov?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám pleť smíšenou a žádné ucpávání jsem nezaznamenala :)

      Vymazat
    2. Ja tiez, no podozrievam ho z upchavania porov. Ja si nejako s touto znackou nerozumiem.

      Vymazat
    3. To je mi líto, já mám Catrice produkty moc ráda :/

      Vymazat
  5. Mně už můj milovaný Catrice makeup došel :( Ten rozjasňovač od Rival de Loop mě překvapil, myslela jsem si, že tahle značka nemůže mít nic dobrýho :D

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  6. Super tipy. Taky jsem líčení na léto vždycky měnila a přizpůsobovala. Nebavilo mě si dávat pozor, abych si náhodou v těch verdech něco nerozmazala. Jinak bronzer chci vyzkoušet, tak se po něm v drogérii podívám :)

    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  7. Pozerám, že kombináciu makeup - púder máme aktuálne rovnakú. Tiež ma dosť baví makeup a som s ním veľmi spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tu řasenku od Essence bych chtěla vyzkoušet. Už jsem četla všude možně, že dělá moc pěkné řasy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem moc spokojená, za tu cenu asi neni na skodu ji koupit, když zklame tak to není velká ztráta :D

      Vymazat
  9. Přesně jak ty říkáš ohledně toho makeupu od Catrice, hledám ho tak dlouho a tmavý to je, žlutý to je, fuj :D ani když jsem se trochu opálila, pořád to je šílenej rozdíl:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď už mi sedí, ale předtím jsem to málem zahodila :D

      Vymazat
  10. Z týchto produktov som tuším nemala vôbec nič. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný výběr :) já zase ulítávám na Hoola bronzeru a rozjasňovači Nars :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsou nad moje možnosti, ale taky bych je ráda vyzkoušela :)

      Vymazat
  12. Bez bronzeru si už neodkážu představit léto,. Z těch tvých jsem zatím nevyzkoušela nic, ale určitě se na pár věcí chystám :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  13. Od Catrice jsem si kdysi pořídila podobný bronzer akorát měl dva odstíny bronzu a používám ho doteď, je fakt skvělý. Moc mě láká tahle řasenka od Essence, takže si ji možná koupím.

    OdpovědětVymazat
  14. Ten HD makeup od Catrice mám taky a mám ho taky na léto, protože mám bohužel ten nejtmavší odstín. Světlejší u nás byly úplně vykoupený. Měla jsem ho asi zatím jen jednou, ale vyhovoval mi, musím totiž počkat, až se trochu opálím, aby byl nositelnej :D :D

    Karolína & Maličkosti ze života

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)