úterý 18. července 2017

Recenze: Avon bronzer v odstínu Deep glow


Dobré ráno všem z krásných Jižních Čech!

  Já jsem právě na dovolené na Lipně a zasedla jsem k počítači než se všichni probudí. Doma jsem si nafotila fotky na můj nový bronzer, a to bude přesně to na co se dneska podíváme.  
  Od Avonu mám jen opravdu pár věcí, nejsem zvyklá od téhle značky nakupovat, i když si myslím, že některé kousky jsou opravdu povedené. Pravděpodobně za tím stojí i způsob prodeje téhle značky, jelikož já radši zajdu do drogerie kousky prozkoumat osobně. Nicméně tenhle bronzer jsem viděla u mojí oblíbené blogerky ilovemakeup.cz, která ho dost chválila. Byl v akci za 140 Kč (tuším, že ještě stále je) a tak jsem samozřejmě hned objednala. Objednávala jsem na ofiko e-shopu Avonu, který mou objednávkou pověřil Avon lady v mém okolí a ta mi balíček zdarma doručila. Byla jsem z toho velmi mile překvapená, nemusela jsem za poštovné zaplatit jedinou korunu :)


  Balení je veliké a bytelné, vypadá za ty peníze opravdu celkem luxusně. Nahoře jste si mohli všimnout, že bronzer je z řady Avon True, ta mi přijde z Avonu jedna z luxusnějších, ale upřímně se v tom opravdu moc nevyznám :D Díky velkému balení má i hezké velké zrcátko, takže lze opravdu vidět téměř celý obličej.
  Moc hezký mi přijde detail slunce. Také se hned neopotřebuje, tudíž vypadá pěkně déle. Odstín je moc hezký do studena, hlavně proto jsem si také bronzer pořídila. Na tváři působí hezkým přirozeným dojmem, něco takového ještě doma nemám. Je celkem tmavý, tudíž bledulkám doporučím jiný odstín. V bronzeru se nachází malé třpytky, ale přijde mi, že nejsou po aplikaci vidět. Na to bych upozornila především ty, kteří chtějí bronzer právě kvůli tomu. Překvapila mě hlavně výdrž, protože odpoledne ještě bronzer vypadá moc hezky, na to nejsem tolik zvyklá :)

  No, asi mě mohlo napadnout zkontrolovat si fotku než odjedu :D Tahle rozmazaná hrůza bude hned po mém návratů domů nahrazena, nebojte! Bez swatche jsem to sem ale dávat nechtěla, tak snad trošku přimhouříte oči :) Ve swatchi třpytky vidět jsou, na tváři mi to tak ale nepřijde.

  Sečteno a podtrženo, za 140 Kč pecka, ale dala bych za něj asi i těch 270 (cca) kolik normálně stojí. Jsem z bronzeru příjemně překvapená, protože od Avonu moc produktů nemám a takovouhle pecku jsem od nich nikdy neměla. Akce by snad stále měla trvat, tak určitě vyzkoušejte :)

Kam se chystáte na dovolenou?


17 komentářů:

  1. Tu dovolenou ti i závidím, my se letos nikam nechystáme. Bronzery ani Avon moc nepoužívám, ale vypadá opravdu dost dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Dovolenou na Lipně si moc užij, je to tam fakt krásné. Kosmetika od Avonu je super, mám toho doma docela dost a jsem spokojená, ale jak píšeš, způsob prodeje mi taky moc nevyhovuje. Já to mám v pohodě, tu Avonlady nebo jak se jmenují :D dělá moje potencionální tchýně, takže objednávám u ní, když už něco :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ja broonzer neumím používat vypadám jak neumyta :D ale avon veci jsou super.

    OdpovědětVymazat
  4. Mně připadá, že je celkem dobře pigmentovaný podle fotky. :) Líbí se mi.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. mám pocit, že presne tento odtieň mám objednaný, takže sa teším, že vyzerá takto :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Dovolenku si poriadne uži ! :) Bronzér vyzerá skutočne dobre, Avon kozmetiku používam a objednávam často. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Bronzer vypadá dobře :) já používám pouze jeden od catrice, jelikož jich zas nepotřebuji tolik, tak čekám, až ho dopotřebuji :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě poslední dobou Avon celkově dost překvapuje. Začala jsem hodně používat jejich masky, s těmi jsem hrozně moc spokojená:)
    Jinak tento bronzer vypadá moc hezky a za tu cenu...
    Moc pěkný článek:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. verím že je dobrý, ja mám dosť dekortívnej kozmetiky z Avonu a som spoko :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já bronzer nepoužívám, protože to prostě nějak neumím a nelíbí se mi to na mě (to bude tím, že to dělám špatně:D). Ale vypadá dost dobře. Já od Avonu mám jedině masku na obličej, která je super, ale jinou kosmetiku jsem se neodvážila koupit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se naučíš, jakmile na to přijdeš tak si ho zamiluješ :)

      Vymazat
  11. Kosmetika super ! já mám avon taky ráda, takže jsem se teď do avonu registrovala přes https://avon-registrace.eu/ Doufám že mi to půjde, protože bych se moc ráda živila prací s komestikou. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)