pondělí 10. července 2017

Recenze: Gabriella Salvete Contouring palette


Krásný večer všem!
   Dnes jsem si pro vás po týdnu připravila článek o téhle skvělé paletce, kterou jsem si zamilovala už za pár dní. Řeč je o Gabriella Salvete konturovací paletce, kterou jsem pořídila ve slevě v Tetě asi za 90 Kč, takže kup století :D Ano, bude to další pozitivní článek, to prozradím již na začátku. Často si říkám, že jsem nějaká moc pozitivní ohledně produktů, ale pravděpodobně to bude tím, že si vše několikrát proklepnu v různých recenzích než něco pořídím, takže nekupuju nic naslepo. Snad mi to tedy odpustíte, rozhodně to neznamená, že bych nebyla upřímná :) Teď už ale dost okecávání a jdeme na to!
   Vezmeme to rovnou bez okolků, protože u mě žádné dlouhé recenze nenajdete jak už jste si mohli všimnout. Sama je taky často nečtu, tak jak bych to mohla chtít po čtenářích? :D
Obal je velmi bytelný. Nemusíte se lomcovat se zavíráním, což hodnotím velmi pozitivně, jelikož to se mi poslední dobou stává u produktů poměrně často. Je docela "masivní", rozhodně by mohlo mít na výšku méně, vzhledem k vhodnosti produktu k cestování, ale to už jsem zase spíše hnidopich. K tomuto produktu bych celkem uvítala zrcátko, což paletka nenabízí, ale asi jí to můžeme odpustit :)


  Pigmentace produktů je skvělá. Stíny jsou máslové a dobře se s nimi pracuje. Já u produktů na tvář celkově souhlasím s "čím méně, tím lépe", protože jsem produkty schopna vrstvit a nevypadám hned jako klaun. Výdrž by mohla být dle mého o něco delší, ale stále je obstojná. Na odpolední akci ale bude lepší trošku tváře opět přibarvit.

  Bronzer má skvělý střední tón, ne úplně studený, ale ne úplně teplý. Vypadá na tváři pěkně a přirozeně. Využívám ho z této paletky úplně nejvíc, a pro nás bledulky se hodí i na zimu.
Rozjasňovač je spíše usedlejší, což jestli mě trochu znáte není moc pro mě. Dá se ale moc hezky navrstvit a dokáže z vás i tak udělat disco kouli. Což všichni chceme!
Tvářenka mi podle swatchů velmi připomíná Nars Orgasm. Tuhle tvářenku nevlastním, to bych musela asi prodat ledvinu, ale co jsem tak koukala na fotky, vidím tam jistou podobnost. Má růžový odstín se zlatými třpytkami, které ale nejsou příliš výrazné. Tyhle tvářenky mám ráda hlavně v létě, kdy zastoupí tvářenku i rozjasňovač. Do téhle paletky bych sice uvítala spíše matný odstín, ale to už je vcelku můj problém.

Já jsem s paletkou celkově moc spokojená a ráda ji přihazuju do cestovní makeup taštičky. Jaké jsou vaše oblíbené produkty od Gabrielly Salvete?

23 komentářů:

  1. Ja tuto značku takmer nepoužívam, mala som od nej možno nejaké laky alebo ceruzku na oči. No táo paletka sa mi fakt páči. To konturovanie fakt s tvárou urobi vela, mala by som to začať praktizovat pravidelne :-)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také od GS nemám moc produktů, snad jenom laky, ale tahle paletka opravdu mile překvapila. To určitě! Já jsem do produktů na tvář teď absolutně zamilovaná :D

      Vymazat
  2. Já mám úplně tu stejnou paletku. Je fajn, ale přijde mi, že nehorázně práší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mně ani nepřijde, jen tak normálně jak jsem zvyklá, zvláštní :/

      Vymazat
  3. Ja používám spíše jen rozjasnovac, bronzer téměř vůbec, ale barvicky to ma fakt povedené a za tu cenu bma!

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá moc dobře :) Od téhle značky mám moc ráda laky na nehty.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. mám niečot takéto z Oriflame a som s tým spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od GS som mala akurát púder, no vidím že musím vyskúšať aj túto paletku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá pěkně, jediné, co bych do ní ještě přidala, by byl pudr ve žluté barvě na zafixování korektoru a rozjasnění. Pak by byla úplně dokonalá :D

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  8. Od Gabriella Salvete mám pouze matné laky na nehty a nemůžu si je vynachválit. Na bronzery ani tvářenky moc nejsem, ale ten highlighter je super! :)

    OdpovědětVymazat
  9. tuto znacku vobec neoznam, uz niekolko mesiacov pouzivam catrice (ak to správne písem) a som s nou spoko vacsina mojej kozmetiky je tejto znacky alebo ešte spiraly od miss sporty su top ;)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Paletku mám doma a je úžasná, páči sa mi hlavne bronzer a rozjasňovač, sú veľmi pekné. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  11. Měla jsem moc ráda GS lak na nehty a řasenku, oba produkty už mám spotřebované. Na konturovací paletku jsem taky koukala, zvažuji, že ji koupím kamarádce :)

    OdpovědětVymazat
  12. už v drogérii som na ňu pozerala, je veľmi pekná a super, že už máme aj takéto produkty dostupné v bežných drogérkach :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkná recenze, GS moc nepoužívám, ale mám rady jejich laky na nehty :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  14. Od GS mám ráda laky, jinak paletku neznám a vypadá hooodně dobře.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám ráda takovéto tria protože je to opravdu super na to když někam cestuji. Od GS mám nejraději řasenky a laky. Je pravda, že s pudrovými produkty jsem měla problém v prášivosti.

    OdpovědětVymazat
  16. Zajímavá paletka a musí uznat, že se mi líbí ty odstíny. Od Gabrielly Salvete jsem používala laky na nehty a tužky na oči a byla jsem spokojená, tak koukám, že značka je pořád tak dobrá jako dříve :)

    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  17. Mě jsou ty barvy sympatické, díky tvé recenzi bych do ní klidně šla.

    OdpovědětVymazat
  18. Paletka vyzerá zaujímavo, ale priznám sa že kontúrovanie som zatiaľ neskúšala. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ja som inak tiez vacsinou pozitivna, ale tiez si vyberam veci, ktore mam uz nejak tak preluskane, samozrejme sa stale snazim hovorit aj negativa, ale tak nejak normalne : a najprv su samozrejme pozitiva (ucitelska deformacia :)), ale v podstate co si spominam poslednu dobu som nemala ani jeden taky produkt, ktory by som mohla zkritizovat pod ciernu zem.
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)