čtvrtek 10. srpna 2017

Moje oblíbené zahraniční youtube kanály

Krásné odpoledne všem!
  Dneska jsem si pro vás připravila něco trochu odlišného, a to seznam mých oblíbených zahraničních youtuberů. Českou scénu sleduji také, ale přiznám se, že ne tolik. Na anglické kanály jsem začala koukat již dávno, a to především kvůli zlepšení mé angličtiny a taky nabídce makeupu, která u nás nebyla zdaleka tak rozšířená. Postupem času se i u nás nabídka začala rozrůstat a s ní i kvalitní kanály, ale zahraniční scéna mě stále baví tak nějak víc. Přesný důvod asi ani neznám, prostě to tak je. Kdyby vás ale zajímaly tipy i na české youtube kanály, určitě dejte vědět :) Poslední informací je to, že sleduju hlavně beauty kanály, takže nic moc jiného u mě nenajdete a teď už můžeme jít na to!

1. jeffreestar
  Začnu hned s tím asi nejvíc kontroverzním kanálem na Youtube. Pokud Jeffreeho neznáte, tak je to muž, který miluje makeup a ženský styl. Vlastní svou kosmetickou značku, která je velmi oblíbená a můžete ji najít například na beautybay. Donedávna preferoval hlavně luxusní kosmetiku, ale teď se zavrtává do sféry drogerek, což je naprosto super! Cením si na něm hlavně jeho upřímnosti, protože tenhle člověk opravdu žádný sponzoring nepotřebuje. Je hodně specifickou osobností a některým lidem hodně leží v žaludku, ale já ho fakt žeru, jinak se to asi říct nedá :D je to prostě královna, co si budem :)
2. KathleenLights
  Kathleen je milá holčina z Floridy, která si mě získala hlavně svojí přirozeností. U ní rozhodně žádné barevné looky a umělé řasy nenajdete. Je také ve svých recenzích upřímná, což vždycky ocením. Taky se hodně zabývá i kosmetikou z drogerky, takže pro mě jasná volba!

3. Tati
  Tati jsem začala sledovat až nedávno, jelikož mi přijde, že za poslední roky prošla velkou změnou, pro mě k lepšímu. Samozřejmě se najdou i jedinci, kteří ji za to kritizují, ale to snad ani nemá cenu řešit :D Má serie OMG a WTF, kde testuje všelijaké zvláštní produkty a je celkem sranda to pozorovat. Taky je královna drogerií a kupónu a testuje opravdu obrovské množství makeupu. Její recenze jsou vždycky upřímné, na někoho kdo je upřímné nemá bych ani nekoukala :) Navíc vydává videa 5x týdně!

4. sophdoesnails
  Se Soph se přesouváme do Anglie, což je u mě celkem výjimka (proč, to se mě zase neptejte :D). Tahle 20 letá slečna začínala s nehty, ale přesunula se k makeupu a je to podle mě dobře. Na tomhle kanále najdete už hlavně drogerku a dostanete se zase trochu na evropský trh. Proč jsem si Soph zamilovala, to vám asi nepovím (další to se mě neptejte moment? :D), ale můžu ji jedině doporučit!

5. Anwen
 S pátým doporučením dneska skončíme, ale nezoufejte, čekají vás v budoucnu i další. Anwen má celkem malý youtube kanál asi s 8k odběrateli (poslední dobou číslo dost narůstá, což je jedině dobře) a snad jako jediná ze zmíněných se youtube neživí. Je to nadšená mamka dvou dětí z Manchesteru, která ale vypadá a vyjadřuje se tak na 16, což ale v tomhle případě nemyslim ani trochu špatně. Sama říká, že by často musela prodat ledvinu aby si mohla koupit dražší makeup, takže patří mezi nás drogerkové objevitele a taky je stejně jako já nadšená Aliexpress maniačka. Je jednoduše divná (její vlastní slova :D) a trošku šílená, ale já divnolidi miluju a patřím k nim. Určitě se na ni mrkněte, protože je to zase něco jiného a hlavně taky obyčejná holka jako my :)

To bylo pro dnešek asi všechno! Pokud vás článek zaujal, tak mi určitě dejte vědět jestli by vás zajímalo pokračování, a nezapomeňte mi napsat nějaké vaše oblíbené kanály!

14 komentářů:

  1. Znám jenom Tati, ale na ostatní se určitě mrknu :) Díky za tipy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Youtube príliš nesledujem, ale tvoje tipy určite vyskúšam, pretože vyzerajú zaujímavo. :)

    OdpovědětVymazat
  3. poznám jedine Jeffreeho a je výborný! je svojský, ale sám sebou a vyzerá proste úžasne :) a jeho make-up skills by som chcela rozhodne mať aj ja :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Pár tvých tipů také znám, ale spíše sleduji naše krajany :-) teď už na to nemám bohužel moc času, ale ráda si nějaké videjko pustím...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Klidně uvítám i další článek na toto téma. Já tedy na anglické příliš nekoukám, nebaví mě to si překládat, spíš v angličtině jedu v seriálech... Na videa tedy koukám pouze, když na něco v angličtině narazím a to zcela náhodou. Jinak sleduji spíš české youtubery. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Neznám, ale některé kanály vypadají zajímavě :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  7. Nepatrím veľmi ku ľudom, ktorý pozerajú videá na youtube. No raz za čas ma to dostane a vtedy ich chvíľku pozerám, takže určite si pozriem aj tvoje tipy. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Koukám na youtube videa, ale na takové kanály málokdy :) Tyto konkrétní neznám vůbec, ale vypadají zajímavě...takže se určitě také na ně mrknu v nejbližší době :) :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný článek :) znám jenom KathleenLights, ale je pravda, že už jsem na ni dlouho nekoukala :)

    OdpovědětVymazat
  10. Neznám ani jednu, tak děkuji za obohacení.

    OdpovědětVymazat
  11. Jja neznam ani jednu. Na youtube mmoc nekoooukaam ale chtrla bych zact pravee nA zahancn jak pises kvuli anglictiine tak diky za tipy

    OdpovědětVymazat
  12. Soph sleduji už dlouho a strašně ráda! Je hrozně sympatická:)

    www.windypinkstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Znám jenom Jeffreeho, ale nesleduju ho :) Mě totiž zahraniční youtubeři vůbec nebaví a sleduju jen pár českých youtuberů, kteří natáčí gameplaye :)

    Karolína & Maličkosti ze života

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)