čtvrtek 28. září 2017

e.l.f. bronzer palette a duo Fiji matte

Hezké sváteční odpoledne všem!

  Dlouho na blogu už nepřibyl článek a tak dnes, při troše volna, je čas to napravit. Momentálně mám většinu svých věcí v Praze, kam se budu příští týden stěhovat za školou, takže pak se snad zase vrhnu na větší testování, už se na to těším! :D 
  To, že mám ráda e.l.f., je vám už asi známo. Je to kosmetika levná, kvalitní a v hezkých obalech. Málo kdy ale nakupuji na českém e-shopu. Ráda nakupuji z iherb.com, kde jsou produkty o dost levnější a poštovné až z Ameriky mě vyjde většinou něco kolem 2 dolarů, jindy i zadarmo. Pokud byste chtěli 5% slevu, tak mám kód MPL935, který můžete použít. Pokud přeci jen chcete nakupovat v ČR, zkuste se podívat na srovname.cz (zde) a zkontrolovat, kde je produkt nejlevnější.

  Paletka bronzerů je již druhá paletka na tvář od elfu do mé sbírky. Na konturovací paletku mám samostatný článek, který najdete ZDE. V recenzi jsem byla s paletkou velmi spokojená, a tak je tomu i zde. Balení je opět velmi hezké, jednoduché a s velkým praktickým zrcátkem. Jednotlivé čtverce se dají vyndat a libovolně přendávat mezi paletkami. Bronzery jsou pěkně pigmentované a kupodivu všechny odstíny vypadají na tváři hezky. Ačkoliv se některé tváří třpytivě, všechny jsou ve výsledku na tváři matné. Prášivost tam samozřejmě je, ale v normální míře, nic šíleného :) Když jsem dnes kontrolovala fotky swatchů, které jsem nafotila, tak byly všechny rozmazané a barvy naprosto neodpovídaly tomu, jak se tváří na obličeji. Takže jsem v tomhle směru opět naprosto selhala a doufám, že i bez swatchů bude recenze alespoň trochu zajímavá. 

  Jestli vám tohle duo v odstínu Fiji matte něco připomíná, tak to bude pravděpodobně podobné duo od NARS. To, že elf tyhle obaly naprosto zkopíroval je očividné, ale já v tomhle nejsem nijak proti. Určitě se ale najdou i lidé, kterým to vadit bude, stejně jako například Makeup revolution, jejichž celý koncept je o "dupech". Bronzer mi přijde celkem málo pigmentovaný, ale na tváři vypadá moc hezky, jen to chce nebát se vrstvit. Tvářenka je na tvářenku pigmentovaná tak akorát, nevypadáte jako klaun a má moc hezký odstín. Duo celkově mi přijde velmi praktické, se zrcátkem se v klidu nalíčíte a vejde se vám do kabelky. Práší o dost méně než paletka bronzerů, téměř vůbec, což dle mého právě s pigmentací souvisí. Nicméně používám ho ráda a můžu ho s klidným srdcem doporučit.


  E.l.f. je dle mého velmi povedená značka, kdy poměr cena/výkon opravdu válí a když vám náhodou něco nesedne, tak nepřijdete o moc. Určitě stojí za vyzkoušení, a konkrétně paletky na tvář můžu jen doporučit :) 

Máte rádi nějaké produkty značky e.l.f.? :)

11 komentářů:

  1. Já mám e.l.f. moc ráda. No a k tomu, že to zkopírovala od NARS... taky mi to nevadí, je to kvalitní a levnější, tak proč ne:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  2. Já kopčení ráda nemám, takže tyhle produkty nekupuji, ale hlavně že ti sedně
    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  3. Presne takúto paletu som hľadala pred pár dňami :) Značku nepoznám a nemám s ňou skúsenosti. :)

    OdpovědětVymazat
  4. O Elfu jsem už hodně dlouho nečetla a neslyšela. Kdysi moje dost oblíbená kosmetika i když ne vše bylo zrovna kvalitní, bylo zase spousty produktů opravdu fajn.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přijde mi, že právě poslední dobou se posunuli dost vpřed, moje první kousky od elfu před mnoha lety byly taky nic moc

      Vymazat
  5. Ta paletka bronzerov vyzera naozaj fajn :) a inak mne nejak nevadi, ak ma niekto podobny obal, hlavne ked je to taky klasicky styl, no mi potom ani nepride ako nejake napodobnovanie.
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  6. Obě paletky vypadají moc fajn. Tuto značku neznám a nepoužívám od ní produkty, ale mrknu a třeba taky něco vyzkouším. Jinak nějaké kopírování jsem nikdy u značek neřešila no :) :D Zrovna nové tvářenky a bronzery si chci v blízké době koupit, tak třeba vyzkouším i tyto :)

    OdpovědětVymazat
  7. Paletky nevypadají zle, ale o téhle značce čtu snad poprvé, tak nemám zkušenosti. Osobně mám poslední dobou dobré zkušenosti s produkty od Essence :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Nemám, ale vypadá dobře. Skvělé barvy :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)