čtvrtek 6. dubna 2017

Recenze: Sleek konturovací duo v odstínu light


Krásné čtvrteční ráno všem!
Já už pomalu přestávám chodit do školy, ode dneška už se nepočítá absence, a připravuju se na maturitu a přijímačky. U toho ale stíhám fotit a psát článek, divný co :D (prokrastinace vládne světu!)
Dneska vám ukážu mnou milované konturovací duo od Sleeku, které mám už nějaký ten pátek a dost se k němu vracím!

Značku Sleek nenajdeme běžně v našich drogeriích, ale pokud jste některá byla v drogerii v Anglii, určitě víte jak super stojan téhle značky je. Naštěstí můžeme většinu věcí sehnat už na internetu, takže tohle duo můžete pořídit například na dekorativce za 269 Kč. (ZDE) Myslím, že o téhle značce každá kosmetická fanynka alespoň něco slyšela, minimálně o jejich legendárních paletkách na oči, které jsou opravdu moc fajn. Teď ale už k produktu!

Obal
Obal je moc hezký a bytelný. Je to malá krabička o rozměru zhruba 8x5,5 cm (každý si to teď určitě představí o dost líp! :D), tady ji máte na fotce na ruce, abyste si to lépe představili (lepší než ty čísla co :D) Je klasicky černá s lesklým nápisem, tak jako všechny produkty od Sleeku. V tomhle ohledu je opravdu ideální na cesty.
Obsah
Barva bronzeru je fajn i pro bledulky, je to sice oranžová, ale s lehce studeným podtónem, takže na tváři vypadá moc hezky. Bronzer nedá celý den, ale tak do odpoledne do 5 než dorazíte domů vydrží, jenom na párty bude chtít trošku přibarvit. Dá se krásně vrstvit, vypadá hezky jak v lehké vrstvě, tak i silnější, je na vás jak intenzivní look zvolíte. Myslím, že se tohle duo hodí i pro začátečnice, jelikož pigmentace je tak akorát, a nemusíte se bát, že budete vypadat flekatě, když to trochu přeženete. (za týden píšu maturitní slohovku z českého jazyka a neumím psát čárky, haha)
Rozjasňovač upřímně tolik nepoužívám, ale rozhodně není špatný. Na tváři mi nepřijde echt dozlatova jako na ruce, spíše je až do stříbrna, a hodí se i na bledulky jako jsem já. Jediné co bych mu vytkla je asi výdrž, protože pokud ho nanesete jen trošku, tak brzo ztratíte svůj wow efekt z tváří.


Rozhodně bych duo doporučila jak začátečnicím, tak pokročilým, zklamaná nebude ani jedna strana. Ráda si házím tuhle šikovnou krabičku do své makeup tašky na cesty a nikdy mě nezklamala.

P.S.: Snažila jsem se vám vyfotit duo v akci na tváři, ale radši jsem se rozhodla vás těch příšerných fotek ušetřit. Ale já se nedám, já se to naučím!!

19 komentářů:

  1. Sleek stojan jsem potkala na Tenerife, když jsme byli na dovči o prázdninách :) barevně se mi konturovací duo líbí

    OdpovědětVymazat
  2. Od Sleek mám dvě palety stínů, ale časem chci pořídit i další produkty od této značky.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Sleek je dobrý, měla jsem tu čest jednou ho zkusit a zalíbil se mi. Musím si toho pořídit víc :D

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka vypadá hezky, od této značky jsem ještě nic neměla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. škoda, že si nepridala aj tie fotky na tvári :) mňa by veľmi zaujímalo ako vyzerá toto duo v akcii :) celkom sa mi páči,hlavne tá tmavšia časť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se snažila, ale dopadlo to katastrofálně :D na týhle stránce focení musím ještě hodně zamakat, ale ráda bych taky takové fotky přidávala :)

      Vymazat
  6. Sleek je super značka! Moc mě baví a tohle duo vypadá suprově! <3

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Sleek znám, ale nic jsem nezkoušela, vypadá dobře, chápu tvůj problém s těmi fotkami na tváři , taky se s tím vždy peru :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Sleek miluju :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Tuhle značku jsem nezkoušel, ale už jsem o ní slyšela a taky četla pár článků. Jinak příště určitě do recenze přidej, jak kosmetika vypadá na tváři. Moc by mě to zajímalo :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  10. Od Sleeku jsem si chtěla hrozně dlouho něco objednat, ale nakonec jsem vždycky odolala. Jejich kosmetika je ale podle mě hrozně supr. Za málo peněz, hodně muziky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já miluji jejich paletky na očí, jsou perfektní. Mám doma i tři tvářenky a jsou také skvělé..ale přiznám se, že jsem ze začátku docela bojovala s brutální pigmentací..která je občas trošku na škodu. Ale jinak za mě velká spokojenost :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Od Sleek ještě nic nemám, ale slyšela jsem hodně chvály na paletky očních stínů. Je asi na čase něco vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  13. Ja mam od sleek tiez konturovaciu paletku a mam ju velmi rada, teda hlavne ten bronzer, rozjasnovac tak ako ty, az tak velmi nepouzivam :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak snad maturitu v pohodě zvládneš :) já na tohle duo koikrát koukala, ale zatím jsem si ho nekoupila, každopádně vypadá fakt hezky :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  15. Taky jsem měla, Sleek má moc pěkné věci :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)