sobota 6. května 2017

Oblíbenci posledních dní #1


Tak jsem si zkusila maturovat a u toho mít blog, a totálně jsem selhala. Respekt vám všem, kteří to dáváte :D Já to budu mít teď až do půlky června těžké, přijímačky na medicínu nejsou úplně procházka růžovým sadem, ale pak už se konečně budu moct věnovat svému koníčku a lásce ke kosmetice. Více jak po týdnu teda dneska mrkneme na věci co mi dělaly v posledních dnech radost :)


Už dlouhou dobu testuji Focallure kosmetiku z Aliexpressu, na kterou plánuji sepsat článek, a jsem z ní unešená. Na kosmetiku z Ali tady budou asi rozdílné názory, nicméně žádnou vyrážku jsem neměla, mám pořád jenom dvě nohy a hlavu bez rohů, a používání těhle věcí si užívám. Rtěnky drží jak přibité a rozjasňovač je boží. Více ale v článku :)
           

Mezi kosmetickými drobnostmi mi dělalo radost hned několik věcí, ale tyhle už používám trošku déle a mám na ně utvořený názor.

Catrice All Matt plus makeup - všichni teď blázní s 24h liquid coverage makeupem, ale já používám tento a jsem velmi spokojená. Liquid coverage mám doma taky, ale zatím mi tolik nesedí, no uvidíme! Makeup má hezké vyšší střední krytí, je na pleti moc příjemný a hlavně mi sedí odstín.

Essence I <3 Extreme řasenka - k Essence řasenkám jsem si nějak vypěstovala odpor, ale potom co jsem pročetla pár dobrých recenzí jsem se rozhodla ho překonat. Za asi 80 kaček je tahle řasenka poklad! Má objemný kartáček a řasy mi krásně prodlouží a zahustí, co víc si přát :) Rozhodně chci dál vyzkoušet i nějaké další Essence řasenky.

Rimmel gelové linky - jelikož jsem doteď nenosila linky a chtěla se to naučit, šáhla jsem po těchto a mému účelu skvěle postačí. Jsou hezky černé, na oku drží a neobtiskávají se, za mě vše co potřebuji :)

Makeup revolution Pro illuminate - je prostě láska, to ani nepotřebuje komentář :D Prý by se měl odstínově podobat Mary lou, to neposoudím, ale je zkrátka boží :)

Obrázek zdroj zde

Chci vám zde taky doporučit dva seriály, které jsem si naprosto zamilovala. Nejlepším je Big little lies, u nás překládáno jako Sedmilhářky. Hvězdné obsazení, neskutečné provedení pod vedením HBO a skvělý napínavý děj. Seriál má jenom 7 dílů a já už teď pláču protože potřebuju další.

Obrázek odtud

13 reasons why obletěl svět, a kdo ho neviděl, jako by nebyl. Netflix vydává vždy všechny díly najednou, takže o rychlé shlédnutí celé serie není nouze. Zajímavá a originální zápletka, kamera ne tak geniální jako u Sedmilhářek, ale rozhodně vás seriál vtáhne.

To je ode mě dneska všechno, doufám, že mi odpustíte, že teď blog trochu flákám :D

Jaké "věci" jste si v posledních dnech zamilovaly vy? :)

P.S.: Ještě jednou se připomínám s instagramem, kde se snažím být aktivní když na blogu tolik nemohu, rozhodně mě potěší každá návštěva :) ZDE

20 komentářů:

  1. Sedmilhářky jsem nedávno dokoukala. Každý díl jsem hltala. Strašně moc mě to bavilo. Bomba seriál :)

    OdpovědětVymazat
  2. 13 reasons why sleduje i kamarádka a je úplně do toho zažraná, mě to nějak moc neoslovilo :D

    OdpovědětVymazat
  3. Kosmetiku z Ali neodsuzuji protože jsem odtud nic z kosmetiky neměla. Ovšem věřím, že některé věci nemusí být nejhorší, vždyť celkově některé věci z Ali nebo Ebaye tady u nás lidi prodávají za několikanásobnou cenu a je to stejné zboží. Věřím, že i u některých značek kosmetiky v obchodech, bychom se hodně divili co to obsahuje za šmejdy. Rozjasňovač od M.Revolution bych chtěla, bohužel u nás v Rossmanu stojánek zrušili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím :) Vždycky všechno testuju na ruce a tak a nic se nestalo, zatim vše fungujec takže super :) To je škoda, naštěstí se dá objednat např i na Notinu :)

      Vymazat
  4. Tak, dneska jsem se tady dozvěděla, že příští rok touto dobou to bude s aktivitou na blogu ještě horší než doteď, a že neexistuju :D Mrzí mě, že Liquid Coverage od Catrice ti nesedí :( 13 Reasons why jsem ještě neviděla, ale blázní po tom fakt všichni, tak bych asi měla kouknout :) Přeji hodně štěstí u přijímaček :)

    Pauline's Tiny World |
    První blogová giveaway!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň za boření snů :D :D No nepřeju ti to, ale určitě to bez problému zvládneš :) Moc děkuji!

      Vymazat
  5. Držím palce se školou. Kosmetiku na Ali nenakupuji, ale třeba mě něčím nalákáš. Kámoška má z toho e-shopu známé colourpop oční stíny a vypadají, jako original. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám takhle Colourpop z eBay, samozřejmě že jsou nepravé, ale mám doma i pravé a rozdíl bych moc nepoznala :D

      Vymazat
  6. Já moc na řasenky od Essence nejsem :/
    Z Ali mám s kosmetikou jen dobré zkušenosti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem byla docela překvapená, že mi sedla :D A máš nějaké tipy? :O

      Vymazat
  7. Budem sledovať , zaujíma ma článok o rúžoch z Aliexpress. Čo sa týka odtieňov, podľa foto vyzerajú super!
    NarodeninováMaryKayGIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Zrovna nedávno jsem si koupila od MUR rozjasňovač a je naprosto boží! <3 13RW jsem neviděla. Asi bych se měla jít zahrabat, ale prostě mě vůbec neláká. Možná kdybych se koukla alespoň na jeden díl tak bych změnila názor a stala bych se závislá, ale už jsem závislá na až moc věcech! :D
    Super článek a skvělý fotky! :) <3
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jakej sis vybrala? :) To je jasný, každýmu se to líbit nemusí. Taky se mi to zrovna nehodí do krámu sledovat další seriály, ale co nadělám, jsem holt závislák :D Děkuju :)

      Vymazat
  9. tak ty sedmilhářky mě lákají čím dál víc.:) makeup revolution super. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Mám takový pocit, že tu řasenku Essence jsem už někdy měla a vůbec nevím jestli mi sedla.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  11. Fakt jsou ty rtěnky dobré? já měla na rtěnky z Ali vždy smůlu , tak to já si ji asi objednám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mám moc ráda, z eBay a Ali jsou mé nejoblíbenější Focallure a imagic dneska je snad nafotím a napíšu článek :)

      Vymazat
  12. No tak to máme úplně stejný problém maturuji za týden a přesto se snažím psát ... no.. sem zvědavá jak to dopadne. Tak ať nám to vyjde :) jinak seriál si ani nebudu rozklikávat nebo budu prokrastinovat ještě víc :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu a případné komentáře! :)